2777
2789
عنوان

یه سوال زنونه خواهشا مسخره م نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1730 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه امپول میگن خیلی عوارض داره

عا 

ولی کاندومم خوب نیست 

ایودی بزار

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

اخه من از چند نفر فهمیدم نمیدونم ممکنه نخ رو مردا ببینن یا نمدونم ب بدنشون میخوره و این حرفا و خیلی ...

یا خدا این چرندیات چیه عزیزم بخوره بهش حالا بازم من شب از شوهرم میپرسم بهت میگم صبور باش تا شب

اره مامانم گریه میکرد میگف من دیگ بچه نمیخام بابامم میخندید 🤣 الان ابجیمو از ما خیلیی بیشتر دوسداره

خداروشکر واقعا خدا وقتی بخواد ب یکی بدع همه جوره اون اتفاق میوفتع 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
حالا یه نصیحت دوستانه کنم نمیگی فاز نصیحت برداشته اولا بگم من خودم سی و دو سالم دوما بگم تک فرزند بو ...

ن خب نمخام یه دونه داشته باشم ک میگم باشه دخترم کمی بزرگ بشه بعدش بیارم اخه کوچولویه هنوز ...ولی خب حس میکنم شوهرم دلش خیلی مخاد یه بچه دیگ ولی من میگم زوده هنوز

خداجون عاشقتم...شکرت بامعرفت  
قرص لک میاره و همیشه باید حواست باشه ولی دستگاه و نه

بعد چن سال لک میاره 

من ۴ساله میخورم 

البته امپول زدم بم نساخت 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.