2777
2789

اینو بگم من 32 سالمه اما معمولا متاهلای 34 به بلا که میشناسم احساس میکنم رفتارشون خیلی گرم وصمیمی هست تعارف تیکه پاره میکنند موقع حرف زدن با من در حالی که تا العان هیچ پسری مجردی نخاسته باهام گرم بگیره یا با مثلا بابام رفتم جایی طرف داشته باهاش حرف میزده هی هر چند ثانیه یبار به چشای من نگاه میکرده 

احساس میکنم یه جوری رفتارشون عجیب بوده یا مثلا موقع که یه پسر مجرد اونجا بود مثلا به من میگفته خواهرم وقتی مردی اونجا نبوده منو به اسم کوچیکم صدا میزده  اینایی که گفتم برای حداقل 2تا اقا متهل بود

نمیدونم منظورشون از این کارشون چیه البته منم بگم که من هیچ رویی به اینا ندادم نه قبل نه بعد رفتارشون 

میخام بدونم میخان با این کارشون به کجا برسن در حالی که میدونم طرف واقعا زنشو دوست داره وزندگی خوبی دارن 

خودمم ادمی نیستم که وارد رابطه 2 نفر دیگه بشم

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 

بیشعورن دیگ

خوششون میاد لاس خشکه میزنن 

شما ارزش خودتو ب هییییج وجه نیار پایین

هیچوقت زاپاس کسی نشو

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشعورن دیگ خوششون میاد لاس خشکه میزنن  شما ارزش خودتو ب هییییج وجه نیار پایین هیچوقت زاپاس ...

اخه چه نعی داره براش نمیفهمم مثلا میخان اعتماد به نفس بگیرن

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 
اخه چه نعی داره براش نمیفهمم مثلا میخان اعتماد به نفس بگیرن

نه دیگ همون ک گفتم

خوششون میاد لاس بزنن و مورد توجه باشن

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
اخه من خیلی ازشون کوچیکترم نزدیک 14،15 سال  طرف 2 تا بچه داشته

مردا مریض شدن دیگ خدا لعنتشون کنه ک ب ژنو بچشون رحم ندارن

خیلی مراقب خودت باش