2777
2789
عنوان

اشپزی با قابلمه پیرکس

1350 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها 

من بخاطر راحتی همیشه تو استیل رو قابلمه روحی خورشت میذاشتم

برنجم تو همین تفلون دم دستی کوچیکا

حالا متوجه شدم حتی استیلم اگر خورشت توش بمونه مواد مضرش ترکیب میشه

میخوام از پیرکس برای خورشت و برنج استفاده کنم

شما تجربه استفاده مداوم ازش رو دارید؟

استیل اگه رب و مواد اسیدی مثل ابلیمو نریزی. مشکلی نداره. پیرکس خیلی سخته، برای اجاق های الکتریکی مناسبن نه گازی. ریسک شکستنش زیاده. خیلی حساسی قابلمه سنگی بخر برای خورشت. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو استیل خورش درست کن 

بعد از پخت نزار بمونه خالی کن تو پیرکس

من استیل دارم راضی ام 

پیرکس استفاده نکردم 

فکر کنم سخت باشه کار کردن با پیرکس 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
برند خاصی هست الان که خوب باشه و بشه راحت ازش استفاده کرد برند فرانسویا خیلیاشون ب سختی پیدا می ...

فرانسویا روی دسته اش حروف ARC حک میشه. اگه فرانسه باشه ارک فرانسه و اگه ارک تنها باشه معمولا مال امارات هست

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
استیل اگه رب و مواد اسیدی مثل ابلیمو نریزی. مشکلی نداره. پیرکس خیلی سخته، برای اجاق های الکتریکی منا ...

خوورشتامون معمولا 

ابلیمو رو داره

یا گوشت

یا رب

تو بیشتر موارد  امکان اینکه این مواد توش نباشه وجود نداره 

واسه من ترکم هست قابلمه استیلم اما میگن با ظرف روحی از نظر ضرر خیلی فرقی نداره

اگر این مراقبتا رو‌نکنی

که واقعا نمیشه

چون خورشتا این موادو دارن ۹۹ درصد

استیل اگه رب و مواد اسیدی مثل ابلیمو نریزی. مشکلی نداره. پیرکس خیلی سخته، برای اجاق های الکتریکی منا ...

قاابلمه سنگی؟

نشنیده بودم تاحالا

پیرکس اره ریسک داره

واسه همین اومدم بپرسم ببینم تجربه هاتون چجوری بوده

فرانسویا روی دسته اش حروف ARC حک میشه. اگه فرانسه باشه ارک فرانسه و اگه ارک تنها باشه معمولا مال اما ...

عهه 

مرسی گفتی چه جالب

چون دو مدلشو داشتیم نمیدونستم تفاوتش چیه 😅

یسریاش زده ARC

یسریاش arc france

خوورشتامون معمولا   ابلیمو رو داره یا گوشت یا رب تو بیشتر موارد  امکان اینک ...

قابلمه روحی(رویی) هم فک نکنم جدیدا دیگه روی واقعی باشه، اکثرشون آلومینیوم هستن که از استیل بدتر هستن. ولی اگه بعد پخت غذا رو توی ظرف دیگه خالی کنی و بزاری یخچال مشکلی ندارن. آبلیمو و رب رو هم معمولا آخر پخت اضافه میکنیم. خود من همینکارو میکنم. قابلمه گلی و سنگی هم دارم ولی اونا رو کمتر استفاده میکنم چون سخته.

تو استیل خورش درست کن  بعد از پخت نزار بمونه خالی کن تو پیرکس من استیل دارم راضی ام  پی ...

ارره مثل اینکه هم پخت خیلی طولانی میشه.

چون شعله باید خیلی کم باشه

هم باید هی بالا سرش باشی هم بزنی وگرنه ته میگیره

ولی خب از نظر سلامت خیال راحته باهاش

عهه  مرسی گفتی چه جالب چون دو مدلشو داشتیم نمیدونستم تفاوتش چیه 😅 یسریاش زده ARC ...

اون آرک فرانسه  ها قدیمی تر هستند و کیفیت بهتری دارن. لومینارک امارت ضعیف تره ولی بازم از ظرفای تقلبی چینی و ایرانی خیلی بهترن. 

قابلمه روحی(رویی) هم فک نکنم جدیدا دیگه روی واقعی باشه، اکثرشون آلومینیوم هستن که از استیل بدتر هستن ...

ارره

اخه ما یبار رفتیم چک اپ 

جواب ازمایشو ک بردیم

دکتره گفت قابلمه تفلون و رویی رو بزارید کنار

تا حالا خیلی وقتا تو اونا غذا درست کردیم و غذای این ظرفا رو خوردیم

اما خب میگم اگر بشه از این ببعد حواسم ب اینا باشه

جلو ضررو از هر جا بگیری منفعته 😬

اینو گفتم یذرع کاملتر بگم اینجا

بعد تو ازمایشگاه کار میکردم ی مدت

میدونم مثلا فلز المینیوم چقد مشکل مغزی میتونه پیش بیاره

یه اقایی بود برای تست مداوم المینیو خون میومد ازماییشگاه

مشکل مغزی داشت فکر کنم

دیگه نمیدونم مواد خوراکی اینجوری هم موثر بوده یا نه

ارره اخه ما یبار رفتیم چک اپ  جواب ازمایشو ک بردیم دکتره گفت قابلمه تفلون و رویی رو بزارید ک ...

کم خون بودین؟