2777
2789
عنوان

اشپزی با قابلمه پیرکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارره فکر کنم هم یسری کنبود ویتامین داشتم هم کم خونی بود

خوب شاید خیلی به قابلمه هم مربوط نباشه. منم مدتها کم خون بودم یه دوره دارو مصرف کردم. مولتی ویتامین هم باید مرتب بخوریم.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
قابلمه روحی(رویی) هم فک نکنم جدیدا دیگه روی واقعی باشه، اکثرشون آلومینیوم هستن که از استیل بدتر هستن ...

مسم که میگن بیشتر مسموم میکنه

اگر سنگی امنه و ریسک شکستن مثل پیرکس رو‌نداره

سنگی میگیرم

پیرکس دارم

از مدل قدیمیای فرانسس که همون قدیما دو دست اوردن یکیشو برای من نگه داشتن

ولی توش سالاد و سوپ میریختم😅

برای پخت استفاده نکردم

خوب شاید خیلی به قابلمه هم مربوط نباشه. منم مدتها کم خون بودم یه دوره دارو مصرف کردم. مولتی ویتامین ...

مننم خوردم رفع شد اون کمخونیه

ویتامینم میخوردم

بعد تا میرفتم چک اپ بهم نوروبین میدادن

بعدن فهمیدم نوروبین بشدت ریسک نارسایی کلیه رو میبره بالا

کلا دو تا ویتامین دی و گروه ب

که دکترا مثل نقل و نبات میدن خییییلی مضره

چون بدن توانایی ساختشون رو داره

واگر تو ازمایش کمبود نشون میده مشکل کار یجا دیگست

ولی دکترا سریع اینارو میدن و خودشونو راحت میکنن

اینو یه محقق سرطان میگفت

که هر چی سرطان و مشکل کبد و کلیه میبینم

از مصرف غیر اصولی ویتامین ب و د هست

مسم که میگن بیشتر مسموم میکنه اگر سنگی امنه و ریسک شکستن مثل پیرکس رو‌نداره سنگی میگیرم پیر ...

من پیرکس استفاده کردم. یه مدت برنج توش کته میکردم یا غذا گرم میکردم. ولی غذا زود میسوزه. از طرفی ریسک شکستنش بالاست. برای من همه شون شکستن، فرانسه هم بودن. سنگی خوبه، ولی برای سرخ کردن عمیق نمیتونی استفاده کنی برای خورشی خوبه. مثل پیرکس باید استفاده کنی یعنی زیرشو یه دفعه زیاد نکنی یا سرد و گرم شدید نکنی ولی خوب ضرر نداره. حتا آهن هم به غذا اضافه میکنه. البته فک کنم بیشتر تبلیغاتی باشه. 

من خودم توی گرانیت درست میکنم بعد پخت توی ظرف پیرکس میریزم و میزارم یخچال اضافه هاشو. یه قابلمه گلی هم دارم اسمش گمج هست. اینم خوبه. احتمال ترک خوردنش از سنگی کمتره. ولی بازم باید رعایت کنین 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من پیرکس استفاده کردم. یه مدت برنج توش کته میکردم یا غذا گرم میکردم. ولی غذا زود میسوزه. از طرفی ریس ...

اللان همین قابلمه سنگی سرچ‌کنم ببینم کجا داره و چجوریه؟

مرسی از راهنماییا و توضیحاتت عزیزم 💓

اللان همین قابلمه سنگی سرچ‌کنم ببینم کجا داره و چجوریه؟ مرسی از راهنماییا و توضیحاتت عزیزم 💓

فدات عزیزم، سلامت باشین 🥰😍

فدات عزیزم، سلامت باشین 🥰😍

گممج رفتم سرچ کردم دیدم

داشتیم 😅

ظروف سفالی و سرامیکی زیاد دارم

دکور و انبار خورده ریز شده بود 😅

نمیدونستم میشه توش اشپزی کرد

توش خورشت درست میکنین؟

و چ جالب بود قابلمه سنگی😍

مرسی بابت معرفی

گممج رفتم سرچ کردم دیدم داشتیم 😅 ظروف سفالی و سرامیکی زیاد دارم دکور و انبار خورده ریز شده بود ...

فدات عزیزم. بله توی گمج میشه خورشت درست کرد. گمج قابلمه گلی ضخیم هست. از این لعابی نازک ها نباشه یه وقت بشکنه