2777
2789
عنوان

یه جمله به معلم‌هات بگو

118 بازدید | 27 پست

یه جمله به یکی از معلمای ابتدایی یا دبیرستانتون بگین، چی ازشون تو دلتون مونده؟

چقدر باهاشون کنار میومدین؟

کاری در حقت کردن ک نتونی ببخشیشون؟

من معلم فیزیک دبیرستانم (سال دوم و سوم) رو نمیبخشم ک اگه یکصدم ثانیه هم دیر میومدیم تو کلاس راهمون نمیداد و به بقیه درس‌ها هم توهین می‌کرد...😐

کلاس اول

معلم بیشعور پوفیوز خیر نبینه

بجای گیلاس نوشتم‌کیلاس سرمو کوبوند تو نیمکت

هیچوقت نمیبخشمش

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه معلمام خوب بودن تا اینجا خداروشکر ولی کلا با دبیرای ریاضی حال نمیکنم😂😂😂😐

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

مرسی

آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود... در ظاهر روی پاهایم ایستاده‌ام. گاهی می‌خندم و گاهی گریه می‌کنم. ‏اما حقیقت این است که خسته هستم. ‏می‌خواهم فرار کنم. می‌خواهم بروم گم بشوم...

کاربراقاهستم

معلم کلاس اول مون فلک مون کرد منو دوستم رو یادش بخیرولی حلالت کردم اقای توفیقی 27سال گذشت بعید میدونم درقید حیات باشه ولی  خاک حلالشون 

سکوت  قبرستان رو ببین  /// دنیا ارزش فریاد زدن ندارد