2777
2789
عنوان

یه جمله به معلم‌هات بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس 4 ام بودم

یبار بعد عید پنجاه هزار تومن برده بودم مدرسه عیدی گرفته بودم 9 سال پیش خیلی بود برا یه بچه ۱۰ ساله 

یکی از بچه ها میخواست منو اذیت کنه پولو از کیفم برداشت یواشکی قایم کرده بود من گریه کردم که پولو پس بده یهو مدیرمون اومد محکم جلوی همه خوابوند تو گوشم و گفت حقت باشه پول با خودت نیاری مدرسه 

تا اخر کلاس تو شوک بودم هیچی نمیگفتم اون بچه هم دلش یوخت و پولو بم داد گفت میخواستم شوخی کنم 

فرداشم خودمو زدم به مریضی نرفتم مدرسه 

مامان بابامم که اصلا هوامو نداشتن اگه بهشون میگفتن همچین چیزی شده کتک خوردم یه دست کتک دوباره از مامانم میخوردم که چرا پولتو بردی و حقته مدیر کتکت زد

ولی تا سال ششم که اون مدرسه بودم متنفر بودم از مدیرش و میترسیدم ازش خاطره بدی برام ساخت

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡
کلاس 4 ام بودم یبار بعد عید پنجاه هزار تومن برده بودم مدرسه عیدی گرفته بودم 9 سال پیش خیلی بود برا ...

یعنی لعنت بهش. دیگه بچه خودش ناراحت بود اون هم باید میزد زیر گوشش غمش رو دوبل میکرددد؟

نگو اونم اونطور بود به بقیه به خاطر پوششون گیر میداد خودش اینطوری بود؟

آرهههه یکی از دوستام سردرد داشت بعد موهاش باز بود میگفت چیه هی موهاتون رو ول میکنینننن؟😐😂

یعنی لعنت بهش. دیگه بچه خودش ناراحت بود اون هم باید میزد زیر گوشش غمش رو دوبل میکرددد؟

مثلا میخواست بگه کلاسو شلوغ نکن 

بچه بودم من 

اگه بچه های دیگه بودن بخدا میرفتن گریه میکردن مادراشون زنگ میزدن اموزش پرورش و کاری میکردن مدیر معذرت خواهی کنه و پدرشو در میاوردن 

ولی من بچگی انقد اعتماد به نفسم پایین بود و حمایت خونواده رو نداشتم جرعت نمیکردم بگم به خونوادم 

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡
آرهههه یکی از دوستام سردرد داشت بعد موهاش باز بود میگفت چیه هی موهاتون رو ول میکنینننن؟😐😂

😂اووف خیلی سم بود

دختر خودش همسن ما بود میومد مدرسه حجاب درست نداشت خوب به من ربطی نداره ولی به دخترش چیزی نمیگفت میومد به کسایی که حجابشون بهتر بود از دختره گیر میداد شتت