2777
2789
عنوان

اصلا نخواستم باشه نده اصلا منو نبین مگه من مهمم😔😭🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 56 پست
نگفتم ک بیخیال شو. میگم آی وی اف کن . خواهر خودم بعد ۶ سال با آی وی اف باردار شد

فعلا دیگه حوصله ندارم برم دنبالش اگه خدا داد ک داد اگه نداد هم یکم استراحت کنم باز برم دنبالش بخدا خسته شدم 😔🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

عزیزم با توجه به اینکه حدس میزدم و چند تا از تاپیکای قبلیتو بعد اون حدس زدنام خوندم 

احتمال اینکه شما فعلا بچه دار نمیشی. دلیل ماورایی داره شما به نظرم جن عاشق داری که اون مانع از بچه دار شدنت میشه  باید از طریق یه دعا نویس ماهر دفع جن یا همزاد بکنی احتمال اینکه مشکلت حل بشه خیلی زیاده 

من مطمئنم بعد از این مساله شما بچه دار میشی 

چون تو اطرافیانم این تجربه رو شنیدم  و دیدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم با توجه به اینکه حدس میزدم و چند تا از تاپیکای قبلیتو بعد اون حدس زدنام خوندم  احتمال ای ...

عزیزم ممنون ک اومدی تاپیکم وقت گذاشتی🙂🎈

واقعا؟ اخه من اعتقادی ندارم ب این چیزا، اما یبار خواب دیدم تو خواب یه موجودی ک من نمیدیدمش به وضوح و فقط حسش میکردم خیلی سنگین بود حضورش انگار نفسم داشت بند میومد، مثل یه سایه میدیدم ازش چندتا سوال پرسیدم جواب داد یادم نمیاد اون سوالارو اما این سوالو خوب یادمه ازش پرسیدم چرا من باردارنمیشم گفت چون من نمیذارم ، منم سریع بسم الله گفتمو بلند بلند آیه الکرسی و چهار قل خوندم و گفتم تو کسی نیستی قدرت خدا از تو بیشتره بعدم بیدار شدم🙁🎈 دیگه بهش فکر نکردم الان ک شما اینو گفتی یادم اومد دوباره ، اما بازم من اعتقاد ندارم بهش، اصلا نمیتونم سمت دعانویسو این چیزا برم ک دعا بگیرم حس بدی دارم ب همشون حتی خوب خوبش دوس ندارم سمتشون برم، میسپارم ب خدا ، خدا حتما نیبینه و صدامو میشنوه ، شماهم دعام کنید ، فعلا بیخیال شدم و دنبال دوا درمونم دیگه نرفتم این ماه، اما همچنان اقداممو دارم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
عزیزم ممنون ک اومدی تاپیکم وقت گذاشتی🙂🎈 واقعا؟ اخه من اعتقادی ندارم ب این چیزا، اما یبار خواب دید ...

چقدر من میفهممت.منم همه این حرفارو روزی ۱۰بار میزنم

هرکسی یه ظرفیتی داره دیگه،یکی سر ۱سال کم میاره یکی بعد از ۵سال

من دقیقا میفهمم ۵سال ضربدر ۱۲ چقدر سخته.یعنی حدود ۶۰بار با امیدو آرزو اقدام کردن و سر ماه دوباره زمین خوردن

منم بهم گفتن همزاد عاشق دارم و حتی از خسته شدن دنبال این داستانم رفتمو دعا هم دادن که موقع خواب بالا سرم باشه،ولی هیچی به هیچی

فقط فکر میکنم هیچی تحت اختیار ما نیست و ما فقط تلاش کننده ایم و اگر خدا بخواد بده اگرم نمیخواد نمیده.ما هم فقط غصه میخوریم

عزیرم به این چیزها باور و اعتقاد داشته باش این 

چیزا واقعیت داره  یعنی من موارد زیادی دیدم با رفتن پیش دعا نویس ماهر وبا دفع همزاد یا جن عاشق مشکل ناباروریشون رو از بین بردن 

ریشه خیلی از مشکلات  ریشه در ماورا میتونه داشته باشه شما حالا که اکثر راه ها رورفتین این راه رو هم امتحان بکنید ..حتی من شنیدم چله ریزی و اینا هم تاثیر داره ...مثلا دوستم به خود من گفت از روی هفت تا قبر بپر تا چله ریزی بشه و منم انجامش دادم 

یعنی من معتقدم  تا دیر نشده باید هر راهی رو امتحان کنی....

در ضمن تازگیا معجزه گیاه دارویی انغوزه رو در مورد ناباروری   شنیدم  ...همچنین میگن قرص فرتیل هم معجزه میکنه میتونی در موردشون تحقیق و مطالعه کنی 

عزیزم اصلا اصلا نا امید نباش من اشخاصی رو میشناسم که بعد از پانزده شانزده سال ناباروری  حامله شدن 

اصلا علم اینقد پیشرفت کرده که این مساله نسبت به قبلتر ها خیلی راحت تر درمان پذیره

امیدت به خدا باشه منم دست به دعا هستم به این زودی دامت سبز بشه 

انشالله به امید خدای معجزه گرو مهربون 

به زودی مژده گونیشو بهمون میدی  

چقدر من میفهممت.منم همه این حرفارو روزی ۱۰بار میزنم هرکسی یه ظرفیتی داره دیگه،یکی سر ۱سال کم میاره ...

بله فقط خدا باید بخواد ، من دیگه خسته شدم دنبال دوا دکترم دیگه نمیرم وقتی نمیخواد بده چیکار کنم ، ب دعا گرفتن و این چیزاهم اعتقادی ندارم دنبالشم نرفتمو نمیرم ، فقط از خدا خواستم، دیگه اگه منو لایق بدونه میده اگه ن هم ک هیچی حسرتش ب دلم میمونه 😔🎈

عزیرم به این چیزها باور و اعتقاد داشته باش این  چیزا واقعیت داره  یعنی من موارد زیادی دید ...

ممنون عزیزم ، من سپردم بخدا ، اگه لایق بدونه میده اگه ن هم ک هیچی 😔🎈

سلام عزیزم تاحالا پیاز درمانی کردی؟

سلام نه پیاز بدم میاد ، شوهرم اما زیاد پیاز میخوره☹️🎈

واسه تخمدان های تو خیلی خوبه

ممنون ک انقد مهربونی و راهنمایی میکنی

واقعا حالم از پیاز بد میشه بعد جدیدا چندروزی هست معده درد میشم یه حالت بدی میترسم بخورم بدتر بشم

عزیزمممم خوشحالم جواب دادی ببین قشنگم پیاز درمانی خیلی جواب میده دماغت میگیری ابش میخوری میره سرچ ...

قربونت 😍🎈

اول برم دکتر برای مشکل معدم ببینم چرا اینطوری شدم اصلا مشکل از معدمه کبدمه رودمه چیه 🙁🎈