دیگه همهی ذوقم رفت همهی امیدم رفت اصلا نخواستم خدا چقدررررر منت بکشم چقدرررر التماس کنم بهم بچه نمیدی نه؟ باشه دیگه فقط یادت بمونه😔💔
فقط بهم بگو کجاست عدالتت پس ها؟ این همه آدم ک بچه نمیخوانو بچه های بیگناهشونو سقط میکنن یا میبرن میذارن سرراه یا پرورشگاه بعد منو شوهرم ک عااااشق بچه هاییم باید تو حسرتش بمونیم🥺💔
اصلا بهم بگو چرا چندوقت پیش ک قبل خواب بهت گفتم خدایا اگه من حامله ام تو خوابم یکی بیاد بگه ک حامله ای پس چرا خواب دیدم همون شب ک یه خانم بهم گفت حامله ای بچت هم پسره اومدم همینجا تو نی نی سایت تعریف کردم همه گفتن حامله ای دعام کردن من خیلی امید داشتم دلم روشن بود اما حالا همین امروزی ک میخواستم بی بی چک بگیرم بذارم پریود شدم دلم ک هیچی روزگارمو سیاه کردی امیدمو ازم گرفتی یادت باشه ها اصلا من هیچی به دعای بقیه گوش میدادی این همه دعام کردن مگه برای تو کاری داشت تویی ک مرده رو زنده میکنی مگه برات کاری داشت ک ب من بچه بدی منی ک فقط ب خودت امید داشتم منی ک خیلیا گفتن سرکتاب باز کن برو دعا بگیر اما من فقط گفتم خدا،قدرت خدا از همه چیز بیشتره سمت دعانویس نرفتم چون هیچ اعتقادی ندارم بهشون خدایا من فقط چشم امیدم ب خودت بود من چقدر نذر و نیاز کردم من چقدر دکتر رفتم دارو خوردیم این همه هزینه کردیم خب یه قدمم نمیخوای تو برداری ؟ باشه اصلا نخواستم دیگه باشههههه نده چیکار کنم دیگه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔