2777
2789

دیگه همه‌ی ذوقم رفت همه‌ی امیدم رفت اصلا نخواستم خدا چقدررررر منت بکشم چقدرررر التماس کنم بهم بچه نمیدی نه؟ باشه دیگه فقط یادت بمونه😔💔

فقط بهم بگو کجاست عدالتت پس ها؟ این همه آدم ک بچه نمیخوانو بچه های بیگناهشونو سقط میکنن یا میبرن میذارن سرراه یا پرورشگاه بعد منو شوهرم ک عااااشق بچه هاییم باید تو حسرتش بمونیم🥺💔

اصلا بهم بگو چرا چندوقت پیش ک قبل خواب بهت گفتم خدایا اگه من حامله ام تو خوابم یکی بیاد بگه ک حامله ای پس چرا خواب دیدم همون شب ک یه خانم بهم گفت حامله ای بچت هم پسره اومدم همینجا تو نی نی سایت تعریف کردم همه گفتن حامله ای دعام کردن من خیلی امید داشتم دلم روشن بود اما حالا همین امروزی ک میخواستم بی بی چک بگیرم بذارم پریود شدم دلم ک هیچی روزگارمو سیاه کردی امیدمو ازم گرفتی یادت باشه ها اصلا من هیچی به دعای بقیه گوش میدادی این همه دعام کردن مگه برای تو کاری داشت تویی ک مرده رو زنده میکنی مگه برات کاری داشت ک ب من بچه بدی منی ک فقط ب خودت امید داشتم منی ک خیلیا گفتن سرکتاب باز کن برو دعا بگیر اما من فقط گفتم خدا،قدرت خدا از همه چیز بیشتره سمت دعانویس نرفتم چون هیچ اعتقادی ندارم بهشون خدایا من فقط چشم امیدم ب خودت بود من چقدر نذر و نیاز کردم من چقدر دکتر رفتم دارو خوردیم این همه هزینه کردیم خب یه قدمم نمیخوای تو برداری ؟ باشه اصلا نخواستم دیگه باشههههه نده چیکار کنم دیگه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چن ساله مگه ازدواج کردین؟چن سالتونه؟ناامید نباش من هم عروسم بعد ۹ سال بچه دار شد عمم بعد۱۵ سال ...

۵ سالو ۴ ماه شد بچه دار نمیشم ، خسته شدم من بعد ۱۵ سال نمیخوام میخوام چیکار ، الان ک ذوق دارم میخوام الان ک جوونم میخوام الان ک عاشق مادر شدنم میخوام همین الانشم خسته ام از انتظار تو این چند سال😔💔

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
انشاالله بزودی دامنت سبز بشه

خیلی از این دعاها برام کردن نمیشه ک نمیشه 😭😭😭😭😭💔

آزمایش کامل خودتو همسرت رفتین؟یا سونو شدی ببینی علت چیه

آره همه کار کردیم کلی دارو خوردیم کلی هزینه کردیم نمیشه ک نمیشه دیگه نمیرم دنبالش اصلا دیگه نخواستم 

@پیتزاچیزا خوابم تعبیر نشد یه دلخوشی الکی بود من پریود شدم 😭😭😭😭💔

بنظرم نذر کن دوماه دیگه محرمه از روز اول تا ۴۰ روزش ک اربعینه زیارت عاشورا بخون ب نیت بچه دار شدن خدا بهت بچه میده انشالله ناامیدم نباش بعدم مرتب روزای ۱۲ و ۱۴ پریودم رو اقدام کن برای حاملگی و اینکه چیزای گرمیجات همسرت بخوره آجیل موز و آناناس 

@91baharan خوابم تعبیر نشد امید الکی داشتم پریود شدم خدا ب من بچه نمیده 😭😔

آره همه کار کردیم کلی دارو خوردیم کلی هزینه کردیم نمیشه ک نمیشه دیگه نمیرم دنبالش اصلا دیگه نخواستم& ...

اگر تهران هستی چند دکتر عالی هستند که هر کی رفته جواب گرفته، دوست من بعد ده سال با ناامیدی رفت پیش یک دکتر و بعد یک سال و دو ماه بچش دنیا آمد. 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
بنظرم نذر کن دوماه دیگه محرمه از روز اول تا ۴۰ روزش ک اربعینه زیارت عاشورا بخون ب نیت بچه دار شدن خد ...

بخدا انقدر نذر کردن اما بی فایده اس انقد تو محرم با امام حسین حرف زدم نذر بچه هاش کردم یه شب تا صبح نشستم متکا گذاشتم رو پام لالایی خوندم شب علی اصغر بود براش گریه کردم ازش بچه خواستم ... 😭😭

اگر تهران هستی چند دکتر عالی هستند که هر کی رفته جواب گرفته، دوست من بعد ده سال با ناامیدی رفت پیش ی ...

بله تهرانم ، اما دیگه از دکتر رفتن خسته ام دیگه ناامیدم نمیخوام دیگه 😔