2777
2789
وقتی اینطوری هیجانی بالا میره نباید خرید کنی چند روز دیگه از تب و تاب میفته

آره راست میگی ولی نگران بودم پول نقدم بی ارزش بشه این چند هفته منتظر بودم خونه فروش بره بذارم روش ولی فروش نرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت میاد پایین؟ چند روز صبر کنم؟ اینم بگم مردم هجوم آورده بودن به خاطر شنیدن خبر ج.ن.گ

به نظرم میاد پایین 

البته تصمیم با خودتونه 

ولی طلا درنهایت میره برای ده میلیون شاید یکم طول بکشه ولی به نظر میاد تا عید ده میلیون بشه

البته طبق حرفای تحلیلگرای که میشناسم

به نظرم میاد پایین البته تصمیم با خودتونه ولی طلا درنهایت میره برای ده میلیون شاید یکم طول بکشه ولی ...

مرسی از راهنماییت. من بیشتر از این می ترسیدم که یکوقت دوباره دسترسی به کارت ها قطع بشه مثل اتفاقی که برای سپه و پارسیان افتاد. تو این تحلیل ها هم دائم میگن پول نقد نگه ندارید ارزش پولتون میفته. دیگه خدا بخیر کنه معلوم نیست آینده چطور بشه. فکر کنم اینسری اصلاح بزنه زیر ۸ نشه چون من عید با اجرت ۲۰ درصد از ساعتچی خریدم حدودای ۸۳۰۰ الان اون قیمت هم رد کرد.

سلام گلم منم یک هفته پیش مثله شما طلا فروختم نه برای دستاورد، برای پاس کردن پول چک موناز ج. ن. گ به ...

انشالله کار و بار همسرتون درست میشه

اگه میتونید سوره طلاق،عادیات،ذاریات،واقعه بخونید

سلام گلم منم یک هفته پیش مثله شما طلا فروختم نه برای دستاورد، برای پاس کردن پول چک موناز ج. ن. گ به ...

برای شما ناراحت شدم و دعا میکنم همسرتون اوضاعش زودتر رو به راه بشه ..خیلی عجیبه بعد دو ماه هنوز نتونستن به روال قبل برگردن...شاید مشکل جای دیگه باشه گلم در این مورد مطمئنین؟ منظورم اینه اگر موانع دیگه ای فکر میکنی دارن اونها رو رفع کنین تا انشالله درست بشه اوضاع....

ما هم ماشین نداشتیم ماه قبل تو‌گرمی هفت میلیون طلاهامو فروختم ماشین خریدیم بچهام الان خیلی خوشحالن د ...

عزیزم من ناراحتیم از اینه که ماشین داشتیم و این خرجم تا حدودی اضافه بود

عزیزم اولابگم حق داری خیلیاهمیننبه خونه های تمیز اینستا نگاه نکن همه گارگردارنمن هم بچه هاهم کوچیکن ...

عزیزم پلوپزت چه مارکیه وچند نفره است؟

دیجی رو دیدم ی مارک مه پویا داره که خیلی کوچیکه انگار و پارس خزر هم داره.

مارک زودپز برقیت هم لطفا بگو 

برای شما ناراحت شدم و دعا میکنم همسرتون اوضاعش زودتر رو به راه بشه ..خیلی عجیبه بعد دو ماه هنوز نتون ...

قربونت عزیزم ببخشید اگر باعث ناراحتیت شدم

ممنون ازت مهربون💗

همسر من شغلش جوشکار اسکلته

چون این روزا همهمه و زمزمه های ج. ن. گ  تمومی نداره

و هر روز بین مردم بیشتر و بیشتر میشه

برای همین کسی جرعت ساخت و ساز نداره

گاهی اوقات کارای خورده ریزه برمیدارن، ک ب یک هفته نمیکشه، دوباره تموم میشه

همیشه به همکاراش و مهندس های ساخت و ساز که طی این سالها باهاشون کار کرده ، زنگ میزنه ، حتی پایین تر از مبلغ عرف میگه، بازم کسی قبول نمیکنه

برای این مهندسی ک الان چندین ساله داره باهاش کار میکنه و حتی روزهای تعطیلی هم بیکاری نداشتن و دائما باید سرکار میبودن، اون هم میگه ما از بیکاری زدیم به اسنپ

همسرمم آدمی نیست که بیخیال باشه

حتی جمعه هارو هم میرفت سرکار و نظرش اینه ک تو این دوره زمونه حتی اگر یک روز سر کار نری از زندگی عقب میمونی چه برسه ب چند روز یا... 

اونم مایی که هرماه قسط های سنگین داریم😁

همسرم اونروز میگه این چند ماه خیلی بهمون سخت گذشت

کم کم دارم از غصه سکته میکنم(دور از جونش) 

باز من هر دفعه کلی دلداریش میدم میگم اشکالی نداره، این روزای نداری و دارایی برای همه هست، غصه خوردن نداره خدا بزرگه، تو تلاشتو بکن ، در جستجوش باش بقیه اش رو بسپار ب خدا

تازگیا صحبت استارت شروع کار جدید شده 

حالا نمیدونم بشه یا نه؟ 

توکل و امیدمون به خداست

ان شاءالله که بزودی شروع کنند کارشون رو

ببخشید دوستان دلم گرفته بود اینجا دردو دل کردم

بخاطر اینکه پستم اقتصادی بشه تجربه خودمو تو این مدت بگم

این چندمین باره که طلاهای مخفی و همچنین طلا ویا پس انداز های آشکار، توی زندگیمون گره از کارمون باز کرده

من فقط خدارو روزی هزاران مرتبه شکر میکنم که چند ساله با این تاپیک آشنا شدم و کلی اطلاعات و تجربه ب دست آوردم و تونستم کم و بیش یک چیزایی بخرم بزارم کنار

هر دفعه مثلع این سری که واقعا راه دیگه ای نداره طلا هامو رو میکنم

اگر این چند تیکه طلا و سکه نبود باید به دوست و آشنا برای جور شدن پولمون رو میزدیم

که حتی فکرش هم منو آزار میداد😫

اونم توی این دوره زمونه ای که مردم بنده خداها بتونند زندگی خودشون رو راه ببرن و بگذرونن هنر کردن

ان شاءالله که خدا برای هممون بهترینا رو رقم بزنه🙏🙏💗💗

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
مبارکه حتما یکی دو مدلش برا خودت استفاده کن وقتی از کیفیتش مطمئن شدی برا دخترت هم خواستی بزاربعید می ...

بزرگا خیلی خوبن ، محکمن ، کوچیکا یه کم نازکن ، گوشی فروش بود ، بینشون گوشی آورده بودن از کردستان گفت فقط می خوام اینا رو آب کنم این قیمت میدم

خمیر درست کردنش کاری نداره همین تو گوگلم سرچ کنی بالا میاد اگه حوصله نداری برو چونه نون بربری از نان ...

این خمیر نسبت به خمیر اصلی پیتزا طعمش خوب نیست

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
قربونت عزیزم ببخشید اگر باعث ناراحتیت شدمممنون ازت مهربون💗همسر من شغلش جوشکار اسکلتهچون این روزا هم ...

انشالله کارتون رو براه بشه من یه ذکری رو یک جا خوندم و بهش خیلی خیلی ایمان دارم چون خودمم تو اون بازه زمانی خیلی ازش نتیجه گرفتم... اگر اعتقاد و باور قلبی دارین روزی 400 بار این ذکر و بگین و مطمئنم کارهاتون روی غلطک میفته. اولش یکم کند پیش میرین ولی بعدش ملکه ذهنتون میشه و زمان زیاد نمیبره ولی معجزه زیادی ازش دیدم من.....راستش دوست داشتم یکبار اینجا بگمش منتهی هی یادم میرفت نمیدونم شاید شما باعث شدین که یادم بیاد و این صحبتهامون تصادفی نبود و حتما خیری درش نهفته است..

استغفاری است که خواندن آن به‌مدت دو ماه، روزی چهارصد مرتبه سفارش شده است.

روش صحیح ختم استغفار

از امام صادق(علیه‌السلام) نقل شده است:

هرکس روزی چهارصد مرتبه در دو ماه پی‌درپی این استغفار را بگوید، یا گنجی از علم و دانش به او داده می‌شود یا گنجی از مال و ثروت روزی‌اش می‌گردد:

«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ الْحَيُّ الْقَيُّومُ، بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ، مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَ جُرْمِي وَ إِسْرَافِي عَلَى نَفْسِي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»