قربونت عزیزم ببخشید اگر باعث ناراحتیت شدم
ممنون ازت مهربون💗
همسر من شغلش جوشکار اسکلته
چون این روزا همهمه و زمزمه های ج. ن. گ تمومی نداره
و هر روز بین مردم بیشتر و بیشتر میشه
برای همین کسی جرعت ساخت و ساز نداره
گاهی اوقات کارای خورده ریزه برمیدارن، ک ب یک هفته نمیکشه، دوباره تموم میشه
همیشه به همکاراش و مهندس های ساخت و ساز که طی این سالها باهاشون کار کرده ، زنگ میزنه ، حتی پایین تر از مبلغ عرف میگه، بازم کسی قبول نمیکنه
برای این مهندسی ک الان چندین ساله داره باهاش کار میکنه و حتی روزهای تعطیلی هم بیکاری نداشتن و دائما باید سرکار میبودن، اون هم میگه ما از بیکاری زدیم به اسنپ
همسرمم آدمی نیست که بیخیال باشه
حتی جمعه هارو هم میرفت سرکار و نظرش اینه ک تو این دوره زمونه حتی اگر یک روز سر کار نری از زندگی عقب میمونی چه برسه ب چند روز یا...
اونم مایی که هرماه قسط های سنگین داریم😁
همسرم اونروز میگه این چند ماه خیلی بهمون سخت گذشت
کم کم دارم از غصه سکته میکنم(دور از جونش)
باز من هر دفعه کلی دلداریش میدم میگم اشکالی نداره، این روزای نداری و دارایی برای همه هست، غصه خوردن نداره خدا بزرگه، تو تلاشتو بکن ، در جستجوش باش بقیه اش رو بسپار ب خدا
تازگیا صحبت استارت شروع کار جدید شده
حالا نمیدونم بشه یا نه؟
توکل و امیدمون به خداست
ان شاءالله که بزودی شروع کنند کارشون رو
ببخشید دوستان دلم گرفته بود اینجا دردو دل کردم
بخاطر اینکه پستم اقتصادی بشه تجربه خودمو تو این مدت بگم
این چندمین باره که طلاهای مخفی و همچنین طلا ویا پس انداز های آشکار، توی زندگیمون گره از کارمون باز کرده
من فقط خدارو روزی هزاران مرتبه شکر میکنم که چند ساله با این تاپیک آشنا شدم و کلی اطلاعات و تجربه ب دست آوردم و تونستم کم و بیش یک چیزایی بخرم بزارم کنار
هر دفعه مثلع این سری که واقعا راه دیگه ای نداره طلا هامو رو میکنم
اگر این چند تیکه طلا و سکه نبود باید به دوست و آشنا برای جور شدن پولمون رو میزدیم
که حتی فکرش هم منو آزار میداد😫
اونم توی این دوره زمونه ای که مردم بنده خداها بتونند زندگی خودشون رو راه ببرن و بگذرونن هنر کردن
ان شاءالله که خدا برای هممون بهترینا رو رقم بزنه🙏🙏💗💗