2777
2789
عنوان

طلاق دادن زنم با یک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 284 پست
اون موقع که خوش وخرم خودش مهریه رو قبول کرده باید اینجارو میدید.اون زن هم ۸سال سختی کشیده .ازهمه خوا ...

اخه طلا چیه حسرت میخورن بعضیا.. بخدا ارزش نداره... طلا میاد میره موندگار نیست بخدا.. بچه گناه داره... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا رو دارم ولی مهریه خونه مو می‌بره ولی نگران نیستم میتونم مجدد بخرم بیشتر نگران آینده ه بچه. ...

اگه میخوای جدا بشی الان بشو منی که بزرگم و شاهد این قضایا هستم دارم داغون میشم نزار بزرگ بشه چون آخر کارتون جداییه پس الان جدا شو ولی می‌تونه بچه رو ازت بگیره چون بچه تا هفت سالگی با مادره از هفت تا ۱۳ با پدر از ۱۳ به بعد خودش انتخاب می‌کنه 

من الان نوزده سالمه و دارم داغووووووووووون میشم

قربون خدا که همیشه کارش برعکسه 

واسه زندگیهایی که اصلا روی روال نیس  سریع یه بچه میندازه وسط اما واسه اون بنده خداهایی که زوج خوشبخت هستن و باهم سازگارن خدا یه بچه رو نمیده و میشه عقده

حتی خرس که حیوانی درنده ترین بود را انسان اهلی کرد.شما میتونستی خانمت را درست کنی .پس اول خودت مقصری ...

همان خرس فقط با کتک ،ترس و گرسنگی دادن، در ظاهر رام میشه 

این کار را شاید بعضی ها با همسر هم بکنند و در ظاهر موفق باشن ولی این زندگی دلخواه هیچ ادم نرمالی نمیتونه باشه 

لطفاً واقع بین باشین بعضی وقتها مرده و بعضی وقتا زنها مقصرند 

بله خریدم من کلا همه حقوقم دست خودشه 

اگه این ها که نوشتی راست باشه من با ۱۷ سال تجربه زندکی مشترک میگم:شما خیلی توی زندگی کوتاه اومدی و همسرت ظرفیت ش رو نداشته. اگر اهل خیانت نبودید اگر اهل محبت کردن بودید اگر در زندگی همسرتون رو با کسی مقایسه نکردید اگر خدای نکرده چشم چرون نبودید اگر همیشه به همسرتون احترام گذاشتید و او قدر ندانست ادامه زندکی با این آدم عمر تباه کردنه و السلام!!

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
حتی خرس که حیوانی درنده ترین بود را انسان اهلی کرد.شما میتونستی خانمت را درست کنی .پس اول خودت مقصری ...

چرا همیشه فکر می کنیم میشه طرف مقابل را تغییر بدیم؟ اصلا اینجوری نیست گاهی واقعا نمیشه

خدایاراضیم به رضای تو🤍

اره همه خانواده م میگن آخه تو این ۸ سال خانواده من کلا منو شاید ده بار دیدن اصلا نمیتونن بیام خونم خ ...

یا خدا ...دهتر خاله احمق منم همینه ...خانمت رو باید بفرستی روانشناس ...میگفت وسایلو علامت گذاری میکنم وعکس میگیرم جاب حا کرده باشه جنگ ب پا نیکنم ...چون عقده ایه همیشه ب خاطر لجبازی و...زیر کتک ولگد پدر روانیش بود ....اینجاهم شوهر خالم مقصره هم دختر خالم ...ولی بیچاره شد شوهر وبچش 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

تاصفحه11خوندم 

اسی من اگه جای شما بودم حتمأجدا میشدم

این رفتارای همسرت ریشه درکودکی داره و حل شدنی نیست

بچه ات نیاز ب آرامش داره اصلأ سخت نیست میتونی بزرگش کنی

مگه هر زنی طلا نداره دیگه باید زندگیشو جهنم کنه؟؟ 

من حتی حلقه هم ندارم 13ساله ازدواج کردم 

مهم ارامش و سلامتی ک کنارهمسرو بچه هام دارم

بعضیا کلأ مریض پولن کل دنیارو هم بهشون بدی بازم کمه

خانمایی ک میگید طلابخر و فلان کن  اینجور زنا کل دنیارو هم بهشون بدی بازم یه جایی ازشون میزنه بیرون که بدخلقی کنن

یعنی کل خانمایی نی نی سایت کیلوکیلو طلا دارن؟؟ یا هر کیو دیدن یه جیزی داره چشم و هم جشمی میکنن؟؟ 

آیا خانمای نی نی سایت وسیله خونه ندارن حساس نیستن؟؟ بخاطر وسایل بچه رو میزنن؟؟ 

لطفأ چون همجنس خودمونه طرفشو نگیرید این اقا وبچه اش هم ب آرامش نیاز داره دلیل نمیشه با همچین آدم بیماری زندگی کنه

درضمن کسی که بیماری روانی داره اصلأ قابل اعتماد نیست چه برسه ب اینکه بچه رو پیشش تنها بذاری

استارتر لطفأ مشاوره برید با روانپزشک مشورت کنیم دوره درمان بگیر اگه درمان شد باهاش ادامه بده اگه نشد خودتو خلاص کن بچه ات هم هیچیش نمیشه مراقبش باش بزرگ میشه شاید یکم سخت باشه ولی شدنیه

یا علی.. 

شما از یه طرف میگی چند هفته است سراغ بچه رو نگرفته ،از یه طرف میگی خیلی التماس میکنه برگرده ولی شما قبول نمیکنی ، از یه طرف تو اول تاپیکت میگی کلا نسبت بهش سرد نشدم از طرف دیگه وسطهای تاپیکت میگه اینطوریه برام که اگه خبر مرگشم بدن دیگه برام مهم نیست ، کسی که پول پرست باشه الان با دمش گردو میشکنه که شما میخوای طلاق بدی چون باید مهریشو بدی و کسی هم که زندگیش براش مهم نباشه التماس نمیکنه که برگرده ، فکر کنم بیشتر از خانمت خودت مشکل داری ،ماشالله همه هم که برای زندگیت نظر میدن ، نمیدونم به قول خودتون که تو این ۸ سال کلا ۱۰ بار خانوادت شما رو دیدن و با همه هم قطع رابطه هستین کیا به شما میگفتن چرا طلاق نمیدی .من توصیه اکیدم به شما اینه که شما رو خودت اول کار کن ،چون شما هم بی مشکل نیستی و جه بسا که عامل روانی شدن خانمت هم خودت باشی .

همسرت از نظر اخلاقی هم مشکل داره؟از چه نظر هم سطح نیستین؟اینطورکه میگی که اونا از طبقه مرفه هستن

خیلی مشکل داره خود شیفته س همیشه دوسش داشتن و بهش بها دادن همیشه خوش نام بوده دلسوز بود و فکر میکنه خیلیم تو زندگی مشترک عالیه و درست فکر میکنه و همه تفکراتش درسته و منم باید قبول کنم😔

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa