2777
2789
عنوان

طلاق دادن زنم با یک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 284 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا مادرتون یکاری کرده همسرتونم سیاست نداره و واضح میگه مطمعن باشین مادرتون هردفاعیم کرده خواسته جل ...

اره‌ولی خانم من دو شخصیته ی بار خوبه  ی بار بد الان میگه برگرد ی بار دیگه می‌گه نمی‌خوام و کلا نمی‌دونم فقط بریم مشاوره می‌دونم خودش هم قبول کرده بره روانپزشک 

میگم صدبار بهش گفتم ی بار تو سال حداقل بیا خونه پدرم سر بزن که دخالت نکنن هنوزم میگه من از مادرت متن ...

سیاست داشته باش

هر چند هفته یه بار بگو بیا بریم به مادرت سر بزنیم

با خانواده اش با احترام رفتار کن

بعدیه مدت که گذشت

بگو خانم من و بچه میخوایم بریم پیش مامانم یه سر بزنیم

وقتی خواستی از در بری بیرون 

برگرد بگو توام میای؟ با هم بریم

اگه گفت نه 

بگو زود بر میگردیم

از اون ور هم بچه رو ببریم پارک یا بریم بستنی بخوریم

تو میگی بیریم پیشه مامانم اونم گارد میگیره

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
سیاست داشته باش هر چند هفته یه بار بگو بیا بریم به مادرت سر بزنیم با خانواده اش با احترام رف ...

همه جوره گفتم کادو خریدم تا اسم خانواده من بیاد فحش میده نمی‌ذاره حرف بزنم میگه من اگه بخوام باهات زندگی کنم کلا ارتباط با خانواده ت قطعه میترسم از روزی که پدرم فوت کنه نذاره برم خاکسپاری 

بله خریدم من کلا همه حقوقم دست خودشه 

ی انگشتر یا ی گردنبند قبول نیست باید بپرسی چی دلش میخواد ماهیانه هم ۵ تمن بهش بده بگو فقط برای خرجی خودته..من شوهرم نمیدونه چی میخوام هرچی بخوام منو میبره برای تولدم و بقیه مناسبتا خودم انتخاب میکنم..دلش النگو میخواد ببر حتی شده ی دونه براش بخر

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
اره کلا پول براش مهمه بچه رو نمی‌خواسته من گفتم نگه دار حالا که بزرگ‌شده قتل حساب میشه دائم از دارای ...

من همسر شما رو نمیشناسم 

اما من هم اجازه نمیدم خواهرشوهرم بیاد خونه ام 

شاید همسر شما واقعا مشکل داشته باشه شایدم اطرافیانتون دارن مشکلات رو واسه شما بزرگنمایی میکنن چند جلسه مشاوره برید اگه مشاور گفت مشکلتون حل نمیشه جدا شید 

اما نه تحت تاثیر حرف مادر یا خواهرتون 

بعضی ادما واقعا روانی ان ، زن‌و مرد نداره .

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
سیاست داشته باش هر چند هفته یه بار بگو بیا بریم به مادرت سر بزنیم با خانواده اش با احترام رف ...

صدبار مادر و برادرش و بردم سفر ی بار نداشته پدرمو ی تفریح ساده ببرم کلا زورگو 

اره‌ولی خانم من دو شخصیته ی بار خوبه  ی بار بد الان میگه برگرد ی بار دیگه می‌گه نمی‌خوام و کلا ...

خیلی خوبه که قبول کرده .

یکی از اقوام ما ، بعداز مشکلات زیاد زندگیش قرص مصرف میکنه الان . حالا ان قدر باارامش و کدبانو هست که آدم لذت میبره هم از خودش هم از خونه ش. همسرش هم دوستش داره. باور نمیکنین اینا با روال قبل باید جدا میشدن و راهی نبود 

الان فقط با چند نفر ارتباط ندارن ، بابقیه در رفت و آمدن همیشه. منم دیدمشون . خونه ش مثل یه باغه ..

مرنج و مرنجان

تا این مردا نافشون از مامان جونشون بریده نشه زندگی نمیتونن بکنن یه دایی دارم مث شما بود از اول زندگیش دعوا داشتن با زنش به خاطر اینکه نمیتونست روابط بین مادر و خانومشو مدیریت کنه

با دوتا بچه طلاق گرفتن اومد نشست ور دل مامانش شد حمال مامانش دکتر ببره خرید کنه و...  الانم که داییم پیر شده و بچه هاشم که بزرگ شدن بخاطر اینکه ولشون کرده اصن تحویلش نمیگیرن مادربزرگمم که فوت کرد خونه شو فروختن الان داییم آواره س نه کسی را داره نه کسی از خواهر برادرا تحویلش میگیرن 

من همسر شما رو نمیشناسم  اما من هم اجازه نمیدم خواهرشوهرم بیاد خونه ام  شاید همسر شما وا ...

مردا همیشه تحت تاثیر خواهر و مادرشونن همونا هم گند میزنن به زندگیشون

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
هر پسر بی مادری دیدم آینده نداشت ،یامعتاد شده یا خودکشی کرده ، کاش برین مشاوره ،  البته اینم ب ...

این چه استدلالیه؟؟

من خیلی بچه های بی مادر دیدم که با همراهی پدر بسیار موفق بودن 

ی انگشتر یا ی گردنبند قبول نیست باید بپرسی چی دلش میخواد ماهیانه هم ۵ تمن بهش بده بگو فقط برای خرجی ...

من تازه خونه خریدم اکثر حقوقم قسطه پول زیادی نمیمونه منم همشو میدم خودش ولی ته ماه با فحش تشکر می‌کنه که پول کمه خب به خدا نمی‌دونم منم خیلی. بهش محبت کردم تو انجام وظایف زناشویی کوتاهی نکردم بچه رو همش بردم پارک و نذاشتم خونه اذیت کنه. و واقعا از ی طرف می‌دونم باید برگردم به خاطر بچه بسازم چ بسوزم اگه هم جدا بشم بچم اذیت میشه 

تا این مردا نافشون از مامان جونشون بریده نشه زندگی نمیتونن بکنن یه دایی دارم مث شما بود از اول زندگی ...

خودکرده را تدبیر نیس ..

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔

میشه لطفا اگه کسی بلده جواب منو بده

درخواست طلاق از طرف خانوم چجوریه؟ بعد اگه دلایل محکمه پسند نداشته باشه و مرد طلاق نده چی میشه؟

پدر میتونه بچه سه ساله رو از مادر بگیره؟

لطفا یا بیاین تاپیک اخرم یا همینجا جواب بدین

استارتر ببخشید 😑

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa