2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه عروسی داماد رسم داشت وقتی عروسو میبره خونش بره بالا تراس از اون بالا سیب و انار بندازه،ملتم اون پایین بگیرن.خلاصه داماد هول شد،و عروسو با سیبل اشتباه گرفت و با انار زد وسط پیشونی عروس.فک کن کل صورت و لباس عروس هم اناری شد هم خونی،خلاصه همه رفتن خونه هاشون
توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
تو عروسی دختر خالم نزدیکای اخر شب بود! هنوز اعلام نکرده بودن که بفریمایین برای شام! هنوز بساط بزن و برقص بود! که یهو ما دیدم فامیلای داماد به صورت خودجوش دارن میرن بیرون سالن سمت غذاها خیلیی ضایع بود و مایه ابروریزی! ما که خیلی بدمون اومد! فامیلاشونم وضعاشون خوبه ! داماد بیچاره از خجالت خیلی ضایع شد! کلی غذاهارو پخش و پلا کردن و کیک عروسی رو داغون کرده بودن! وقتی ما رفتیم برای غذا هیچی نمونده بود!
تو فیلم عروسی افتاده که فامیل دوماد کل شیرینیا رو از رو سینی خالی میکنه تو کیفش ..
"دوران عقب ماندگی ملتها زمانی شروع شد که ; جای اندیشیدن را "تقلید" , جای تلاش و کوشش را "دعا" , جای فکر کردن به آرزوهای بزرگ را "قناعت" و جای اراده را "قسمت" گرفت ...."امیرکبیر