2777
2789
عنوان

کادو تولد همسر😍😍

258 بازدید | 42 پست

دوستان راجع به کادو و جشن گرفتن هر ایده ای دارین بگین 

بی زحمت 

تولد شوهرمه هنوز کادو نگرفتم واسش 

در ضمن مامان بزرگم فوت شدن نمیتونم کسی رو دعوت کنم

خودت کادویی 

کادو نده☺️

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک  اتفاقا بار دارم اصلا حسش نیس امسال 😑 ولی میدونم که منتظره🤪

خدای من خدا حفظش کنه نی نی تونو 🥲

اصن نی نی کادوش😐😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
واسه مردا خیلی سخته نمیدونم چیکار کنم  میخواستم مسواک برقی بگیرم گرونه🤐

ایده ی خوبیه مسواکم 😍 .....من هرزمان کم میارم واسش ست لباس زیرمیخرم چون تیشرت و پیراهن و حتی بلوزشلوارراحتی باسلیقه ی خودش فقط میپوشه چندبارخریدم همونطورموندکمو

یه چیز چرم بخر براش هم شیکه هم از نظر قیمتی ارزشمنده. یا ادکلن ،ساعت،این چیزا یکم مجلسی طور تره واسه ...

کیف و کمربند تازه گرفته 

ساعتم واسه سالگرد ازدواج مون گرفتم 

مگر ادکلن بخرم 

ممنونم🌹

ممنون گل  فعلا سر اسمش دعوامونه 😂😂😂

ایشالا ب توافق کامل برسید 😂