2777
2789
عنوان

کادو تولد همسر😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 42 پست
بارداری عزیزم درسته؟من سربچه اولم خیلی رانندگی کردم استرس کشیدم سراین ازوقتی تستم مثبت شدیبارم‌نشستم ...

آره بار دارم 

از اولش هر بار نشستم خیلی استرس میگیرم 

الان خیلی کم مگه مجبور بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بار دارم  از اولش هر بار نشستم خیلی استرس میگیرم  الان خیلی کم مگه مجبور بشم

خوب میکنی اشتباه سه سال پیش منونکن اصلانشین ایشالانی نیت بسلامتی اومدمیزاریش توصندلی ماشینش میشینی😍

خوب میکنی اشتباه سه سال پیش منونکن اصلانشین ایشالانی نیت بسلامتی اومدمیزاریش توصندلی ماشینش میشینی😍

میشه بپرسم چه اتفاقی افتاد البته اگه ناراحت نمی شی 

مرسی اصلا حوصله رانندگی رو ندارم😉

میشه بپرسم چه اتفاقی افتاد البته اگه ناراحت نمی شی  مرسی اصلا حوصله رانندگی رو ندارم😉

نه گلم نگفتم چون بارداری یوقت ناراحت نشی .....اونقدرپشت فرمون و اینوراونوررفتم یجاننشستم ۷ماه زایمان زودرس کردم البته خداروشکربچم موودو مشکل نداشت ولی استرساو دست اندازاو ایناباعث شدکیسه ابم پاره شدبچم ده روز ان آی سیوموند

نه گلم نگفتم چون بارداری یوقت ناراحت نشی .....اونقدرپشت فرمون و اینوراونوررفتم یجاننشستم ۷ماه زایمان ...

الهی شکر که بچت سالمه عزیز

منم خیلی استرس زود بدنیا اومدنش رو دارم 

چون بچه ی دومم نارس بود ۲۲ روز ان ای سی یو بود

الهی شکر که بچت سالمه عزیز منم خیلی استرس زود بدنیا اومدنش رو دارم  چون بچه ی دومم نارس بود ۲ ...

اخی عزیزم خداحفظش کنه.چندهفته دنیااومدکه اونهمه موند

ماهاکه سابقه زایمان زودرس داریم توخطرش هستیم خیلی بایدمواظب باشیم انشالااینبارنی نی گلت به موقع بدنیابیادو عجله نکنه و نه ماهش کامل بشه بیاد😍

ممنونم دخترم خیلی کارتون السا و آنا رو دوست داره از اول بارداریم میگه اسمش آنا

عزیزم🥲🤍

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اخی عزیزم خداحفظش کنه.چندهفته دنیااومدکه اونهمه موند ماهاکه سابقه زایمان زودرس داریم توخطرش هستیم خ ...

ان شاءالله ممنونم عزیز از دعای خیرت

۳۵ هفته بدنیا اومد ولی با سال انگاری پرستارا ۱۲ روز بچم بیهوش شد 😔