2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد

189 بازدید | 16 پست

رفتم اینستاگرام عکس نوزاد دیدم دلم میخاد منم یه بچه داشته      

همیشه میگفتم من چندتا بچه میارم از خانواده کم جمعیت خوشم نمیاد ولی الان بچه شده حسرت زندگیم.       لطفا برام دعا کنید 😔

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️

تاپیک آخرم 💔

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه یه سوال به اینا که میگن ما حس ششم داریم و از این حرفا اعتقاد دارین؟  تا حالا براتون پیش او ...

بله یه بار فقط

اما تعلیق شده 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

چرا انقد تعداد نازایی زیاد شده 

یکیش خود من ۱۰ سال ازدواج کردم:/ هنوز بچه ندارم

دوم خرداد هم انتقال سوومه 

یعنی چجوری؟ تعریف میکنی برام؟ 

یه بار به یکی گفتم نظر کلیتو بگو 

گفت یه دشمن داری چند روز دیگه زهرشو می‌ریزه

من یادم رفته بود از این حرف 

ولی دقیقا چند روز بعد ,  زندگیم داشت از هم میپاچید

چرا انقد تعداد نازایی زیاد شده  یکیش خود من ۱۰ سال ازدواج کردم:/ هنوز بچه ندارم دوم خرداد هم ...

چی بگم والا 

منم به همین نتیجه رسیدم 

تازه خیلیا برا بچه دوم هرچی تلاش میکنن نمیشه 

اب و هوا و مواد غذایی تراریخته که خب خیلی تاثیر داره 

تازه من دقت کردم تعداد کسایی که شوهرشون مشکل اسپرم داره خیلی بیشتر شده 

احساس میکنم مشکلات خانوما زودتر و بهتر قابل حله 

ولی انگار مردا زیاد درمان قطعی ندارن و هر دوره دارو رو باید حداقل ۳ ماه بخورن و... 

نصف بیشترم تینه که قلیون و سیگار خیلی فراگیر شده 

چی بگم والا  منم به همین نتیجه رسیدم  تازه خیلیا برا بچه دوم هرچی تلاش میکنن نمیشه  ...

شوهر من قلیونی نیس

ولی وضعیت اسپرمش افتضاحه 🥲