2777
2789

توروخدا بیاین تاپیکم و برای مادر شدنم دعا کنید واقعا خستم،امشب انگار دلم هزارجاش شکسته😭😭😭

عاجزانه خواهش میکنم هرکی امضام رو میخونه برای مادر شدنم دعا کنه میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره 🙌🏻🙌🏻🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته

۲۴،یه سقط هم داشتم خستم از دکترا🥺

عاجزانه خواهش میکنم هرکی امضام رو میخونه برای مادر شدنم دعا کنه میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره 🙌🏻🙌🏻🫂
عزیزم برات امن یجیب میخونم انشاالله خدا اولاد سالم و صالح بهتون بده

ممنون قربونت😭

خدایا به حق حضرت فاطمه به حق امام حسین این خانم مادر بشه  امیدوارم دعام مستجاب بشه چون واقعا ا ...

راست میگی؟ممنون عزیزم😭نمیدونی چقد امشب دارم گریه میکنم قلبم شکسته

راست میگی؟ممنون عزیزم😭نمیدونی چقد امشب دارم گریه میکنم قلبم شکسته

اگه یه روزی باردار شدی امیدوارم بهم بگی خوشحال میشم 

او تند خو نبود آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند...
اگه یه روزی باردار شدی امیدوارم بهم بگی خوشحال میشم 

چشم حتما

۲۴،یه سقط هم داشتم خستم از دکترا🥺

عزیزم منم مثل شما بودم ب سقط داشتم با کلی دکتر و دعا بچه دار شدم .فقط استرس نداشته باش می‌دونن سخته ولی بیخیال باش باور کن منتظر نباشی زودتر جواب میگیری. من بعد سقط ی سال تمام اقدام کردم و منتظر بودم همراه کلی بی بی میزدم ولی ی ماه ک اثاث کشی داشتم و بیخیال بودم ولی اقدام هم کردم باردار شدم بعد اون ب همه گفتم بیخیال باش میشه

عزیزم منم مثل شما بودم ب سقط داشتم با کلی دکتر و دعا بچه دار شدم .فقط استرس نداشته باش می‌دونن سخته ...

ان شالله منم باردار بشم عزیزم برام دعا کن 🥺

حتما عزیزم من برای همه دعا میکنم چون خودم منتظر بودم .انشالله خدا بهت ی اولاد سالم وصالح بده .اسمت چ ...

نسترن