یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین من هم تو این شرایط بودم خواستتگارم ده سال ازم بزرگتر بود و چون همه شرایطش خوب بود داشتم قبول میکردم، ولی راستش اصصصصلا ازش خوشم نمیومد، مامانم همش گریه میکرد میگفت آخه چرا میخوای قبول کنی ، یه روز رفته بودیم بیرون دیدم وقتی میخنده دندانهای بغلیش که افتاده و شقیقه سفید شده ش بد جور توی ذوق میزنه، خلاصه ردش کردم و هزاران بار از مامانم تشکر کردم که نذاشت خریت کنم، جالبه حتی بعد ازدواجم خواهرش اومده بود سراغم😑
شوهرمن ۱۰ سال ازم بزرگتره توی روحیاتمون اختلاف سنیمون مشکلی ایجاد نکرده و حتی من ازش پخته تر و عاقلترم ولی خب از لحاظ این جنسی و هیجان داشتن و اینا هرچی سنش بیشتر باشه زودتر از کار میفته ولی درکل سن خیلی ملاک نیست فقط خووووب خوووب شناخت ازش پیدا کن و مشاوره قبل ازدواج برو تست بهتون بده بفهمه چقدر برای هم مناسب هستینع