2777
2789
عنوان

توروخدا جواب بدین ک سرنوشت یازه

71 بازدید | 8 پست

اگر برای شما خواستگار بیاد ک ۱۰سال از شما بزرگتر باشه  همه چیز هم داشته باشه هم خونه تو جای خوب هم ماشین هم کار خیلی خوب 

شما جوابتون چیه؟

من خودم خیلی گیج و سردرگمم😑

لطفا کمکم کنید من فعلا گفتم ن 

معیارهای اخلاقی و فرهنگ خانوادگی رو بررسی کن و اینکه این تفاوت سنی روی تفاوت روحیه هاتون اثر نداشته باشه 

اگر اکی بود مبارکه

من روانشناسی ازدواج پیشنهاد میکنم

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من هم تو این شرایط بودم خواستتگارم ده سال ازم بزرگتر بود و چون همه شرایطش خوب بود داشتم قبول میکردم، ولی راستش اصصصصلا ازش خوشم نمیومد، مامانم همش گریه میکرد می‌گفت آخه چرا میخوای قبول کنی ، یه روز رفته بودیم بیرون دیدم وقتی می‌خنده دندانهای بغلیش که افتاده و شقیقه سفید شده ش بد جور توی ذوق میزنه، خلاصه ردش کردم و هزاران بار از مامانم تشکر کردم که نذاشت خریت کنم، جالبه حتی بعد ازدواجم خواهرش اومده بود سراغم😑

شوهرمن ۱۰ سال ازم بزرگتره توی روحیاتمون اختلاف سنیمون مشکلی ایجاد نکرده و حتی من ازش پخته تر و عاقلترم ولی خب از لحاظ این جنسی و هیجان داشتن و اینا هرچی سنش بیشتر باشه زودتر از کار میفته ولی درکل سن خیلی ملاک نیست فقط خووووب خوووب شناخت ازش پیدا کن و مشاوره قبل ازدواج برو تست بهتون بده بفهمه چقدر برای هم مناسب هستینع