2777
2789
عنوان

دخترم شام نخورد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 74 پست
شوهر منم اینطوری بزرگ شده لعنتی  عذاب آوره زندگی با اینا ،هی ناز ناز من اینو نمیخورم اونو نمیخ ...

شوهر من نمیگه ك مثلا فلان چیز تو غذا باشه نمی‌خوام اینا 

فقط چند مدل غذا نمی‌خورد مجردیش مامان خانم لوسش کرده بود پسر من اینو نمیخوره اونو نمیخوره 

ك بنده آدمش کردم خیلی خوب میخوره 😂😂

مغزهایی آلوده از افکار پوچ ...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش من همینطوری بود  خیلی بدتر آخر بیچارمون کرد  ك مامانم غذا درست میکرد می‌گفت میخوری ...

بچه من همون غذا رو میخوره ولی باید پیاز رو بگیرم براش 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

خونه مادرم یا مادرشوهرم هم مهمان باشیم پیاز نباید بزنن غذای بیرون رو بااینکه میدونه پیاز زدن میخوره

وقتی غذای بیرون رو میخوره پس بیشتر ببخشید ماجرای خودخواهی و لجبازی داره قضیه.... واقعا بیس اصلی اکثر غذاهای ایرانی پیازه.... من یه بار یادم رفت توی دمپخت گوجه پیاز بریزم موقع خوردن هَمَمون بی اشتها خوردیم.... به نظرم با توجه به اینکه 12 سال، سن کمی نیست و میشه منطقی تر با بچه رفتار کرد دو سه روز مقاومت کنین و بعد این روند رو برای همیشه خاتمه بدین.... 

ببخشید ولی کار شما اشتباهه 

دختر شما پسفردا قراره خانم یه خونه بشه مادر یه فرزند بشه اون شوهر و اون بچه باید یه خانم و مادر لوس رو توی خونه تحمل کنن چون شما از اول لی لی به لالاش گذاشتی 

تقی به توقی بخوره از همه چیز و همه کس شاکی میشه چون دلخواهش رفتار نکردن

خودشم اذیت خواهد شد چون تا آخر عمر مردم نمیتونن بر وفق مراد ما زندگی کنن

اگر نخورد بگین اشکال نداره نخور نه اینکه براش جدا درست کنید 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
خوبی عزیزم  تو هم تاپیکای اجه رو میخووندی درسته؟ یه مدت نیس نکرانشم🤭😂😂😂😂😂  ندیدیش ...

سلام گلم خوبی 

هستش عزیزم نگران نباش😂 اتفاقا چند روز پیش تو یه تاپیک یه خانمی که گفته بود غذای بدون گوشت چی درست کنم اظهار نظر کرده بود همش میگفت دُم گاو بخرید خیلی خوشمزست😂

پس چکار کنم اوایل رنده میکردم که متوجه نشه نمیخورد مجبور شدم حذفش کنم‌کلا

نمیدونم حسم رو چجور بیان کنم. احساس میکنم اون پیاز خیلی براش مهم نیست . اینکه شمارو مطیع خودش کنه براش مهمه. یجور لجبازی یا عصبانیت پنهان. 

سلام😊 
شوهر من نمیگه ك مثلا فلان چیز تو غذا باشه نمی‌خوام اینا  فقط چند مدل غذا نمی‌خورد مجردیش مامان ...

منم تاحدودی موفق شدم 😂😂

ولی باااز عذاب آوره 

ناهار بمونه برا شام نمیخوره آقا،میفرماید معده شون ناراحت میشن😏

چون خونواده اش پسر دوست بودن لعنتیا،لوسش کردن اینو

🫡

منم تاحدودی موفق شدم 😂😂 ولی باااز عذاب آوره  ناهار بمونه برا شام نمیخوره آقا،میفرماید معده ...

غذای مونده رو ک اصلا نمیخوره 

تو این مورد خانوادش غذای مونده رو میذاشتن فریز حتی تا یك ماه دیگه 

یه بار بهش گفتم ك یه جوری رفتار میکنی انگار هر شب هر روز غذای گرما گرم رو به راه بوده خونه مامانت 😂 

مغزهایی آلوده از افکار پوچ ...🖤