2777
2789
عنوان

دخترم شام نخورد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂  تخم مرغ با برنج  حیف شد قیمه بخدا

بخدا 

تازه با حرصم دنبال رب میگشت ،منم اون ظرفو تموم کرده بودم 

صدامو درنمیوردم تا اونیکی رو بگرده اذیت شه یکم 

هی با حرص در کابینتارو میکوبید پررو 🤒😂 

از جامم تکون نخوردم ،غذای پسرمو دادم اومدم با گوشی بازی کردم 

الانم اتاق پسرمم فعلا قصد دارم بخوابم همینجا😏

🫡

تا۸ سالگی بله ولی الان یه خواهر و یه بردار داره

خوب به سلامتی. الان واقعا براتون توان میمونه با سه تا بچه اینقدر غصه یه شب شان نخوردن بچتونو بخورید. 

درضمن بدون پیاز چجوری بوی بد گوشت رو میگیرید؟

حتما بربد پیش مشاور.نیازی به بردن دخترتون هم نیست. یخورده خودتون عوض بشید و محکم بشید همه چی حل میشه ...

بله دقیقا

برا دختر کوچکم یه خورشت میزارم برا بزرگه یه خورشت دیگه

خیلی ضعیفن و لاغر

ولی اشتباه رفتم راهو

بخدا  تازه با حرصم دنبال رب میگشت ،منم اون ظرفو تموم کرده بودم  صدامو درنمیوردم تا اونیک ...

😂😂😂😂😂😂😂 وای چطوری دلش اومد قیمه رو ولکنه آخه 

چرا اینطورین مردا؟ 

همیشه به فکر خودشون 

مغزهایی آلوده از افکار پوچ ...🖤
تا۸ سالگی بله ولی الان یه خواهر و یه بردار داره

زیادی لوسش نکنین توروخدا 

نخورد که نخورد 

قاطعانه بگو ما دوست داریم وبدون پیاز هم نمیتونم غذا درست کنم 

عادتش بده ،یعنی چی این ادا ها از الان؟

🫡

خوب به سلامتی. الان واقعا براتون توان میمونه با سه تا بچه اینقدر غصه یه شب شان نخوردن بچتونو بخورید. ...

نابود شدم رسما

بو گوشت هم که چی بگم بخاطر اینکه گشنه نمونه خودمون رو عادت دادیم به غذای بی پیاز

زیادی لوسش نکنین توروخدا  نخورد که نخورد  قاطعانه بگو ما دوست داریم وبدون پیاز هم نمیتون ...

نظرات رو خوندم 

میخوام بی توجهی کنم به رفتارش و گشنه موندنش

ولی میشناسمش

خیلیییی یکدنده و لحبازه

گشنه میمونه

یا میگه برام غذا سفارش یدید

😂😂😂😂😂😂😂 وای چطوری دلش اومد قیمه رو ولکنه آخه  چرا اینطورین مردا؟  همیشه به فکر خو ...

اخ قیمه از ناهار مونده بود یخچال ، من کلا برنج اینا نمیخورم 

خودش وپسرم یکم ازش خورده بودن،زیاد هم مونده بود 

هی مماغشو کج میکرد،انتظار چلو کباب لابد داشته ازم🤒😂 

چای هم ندادم بهش،خودش رف دم کرد اورد گذاشت کنارش خورد 

🫡

نظرات رو خوندم  میخوام بی توجهی کنم به رفتارش و گشنه موندنش ولی میشناسمش خیلیییی یکدنده و لح ...

شما وهمسرتون باهم هماهنگ کنین 

لی لی به لالاش نذارین به قول خودمون .

شما باید اونو کنترل کنین نه اون شمارو .

از الان این باشه خدا آخر عاقبتشو بخیر کنه🤒

🫡

بچه ها رو اینقدر لوس بار نیارین  تو جامعه مردم ناز کش نیستن تو دانشگاه مدرسه سر کار خانواده شوهر    بعدا کسی نازشون رو نکشید افسرده میشن. یعنی چی پیاااز نمیخوره  غذا بی پیاز بود خر مرده میگیره. به قول روانشناس کودک  بچه غذا نخورد   بهش بگید غذا همینه نمیخوای نخور.‌.‌.  وقتی گرسنه شد میا  بلاخره میخوره  

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
نظرات رو خوندم  میخوام بی توجهی کنم به رفتارش و گشنه موندنش ولی میشناسمش خیلیییی یکدنده و لح ...

نه راهش یهو بی توجهی کردن نیست چون قطعا اگر اینکار رو یهو بکنید بدتر میشه. با مشاوره کلا خلاص میشید انشالله

سلام😊 

دوست عزیز چرا خودت رو انقدر بخاطر ی شام نخوردن آزار میدی 

من یادمه کوچیک که بودم واسه همه چی ناز میکردم و نمیخوردم و به شدت لاغر مردنی بودم اما مادرم اصلا مارو لوس بار نیاورد فقط و فقط باید از همون غذا می‌خوردیم حتی اگه دوست نداشتیم و اجازه خوردن غذای دیگه نداشتیم و نهایتا از گرسنگی همون رو می‌خوردیم 

من الان همه چیز میخورم 

همسرم مثل دختر شما بار اومده و خیلییییی ادا درمیاره و سر غذا قهر میکنه و تو خونشون دیدم که همسرم اگر چیزی نمیخوردمادرش سریع غذای دیگه ای درست میکرد و حتی گاهی دو سه جور خورشت آماده میکنه چون اون یکی پسرش هم همینطوریه 😒😒

بنظرم این طرز رفتار اشتباهه اون باید خودش رو با شما وقف بده نه شما 

خیلی رو دادین بهش