2777
2789
عنوان

لطفا بیایین💔💔🥲🥲 استرس دارم

304 بازدید | 48 پست

میترسم امسال نتونم پاس بشم سال دیگه همین کلاس بخوام  بخونم😭😭😭😭

اگه اینطور بشه بدبخت میشم😭😭😭 قول دادم درس بخونم ولی چرا نمیشه😭😭

نی نی سایتو ول کنی میتونی بخونی😐

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط بخون بخون که دستت تو جیب خودت باشه منت کسی رو نکشی سربلندی خانواده بشی  تو میتونی کا ...

اخه فردا زبان داریم امتحان بعد من همش سه ساعت کناب باز نکردم بخونم چکار کنم واقعا😭😭😭

دهم

داداش خیالت راحت اصلا تو آموزش پرورش چیزی به نام تکرار پایه نیست یعنی تجدیدیدهم داشته باشید بازم میرید سال بعد شما فقط برای گرفتن دیپلم باید درسایی که تجدیدی آوردین امتحان بدید تا پاس‌کنید 

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
داداش خیالت راحت اصلا تو آموزش پرورش چیزی به نام تکرار پایه نیست یعنی تجدیدیدهم داشته باشید بازم میر ...

خب مگه دو تا درس زیر ده باشع آدم مردود نمیشه؟

اخه فردا زبان داریم امتحان بعد من همش سه ساعت کناب باز نکردم بخونم چکار کنم واقعا😭😭😭

صبح زود پاشو اصلا استرس به خودت وارد نکن 

امشب یکم از کلمات رو کار کن صبح هم پاشو دو باره بخون اما دیگه تکرار نکن که اذیت شی.

هنوز وقت داری شروع کن کم کم بخون خلاص کن بره منم فردا دینی دارم😁😚

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

خب مگه دو تا درس زیر ده باشع آدم مردود نمیشه؟

نه عزیزم شما هر چند درس بیفتید نباید تکرار پایه کنید میرید سال بعد و هر سال شهریور باید امتحان بدید که تا پاس کنید اگر  تا سال دوازدهم پاس نکردید دیپلم به شما نمیدهند و وارد دانشگاه نمیتونید بشید باید حتما پاس‌کنید

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی