2777
2789
اره راس میگین کاملن موافقم باهات .یه عده فقط زود جواب میدن .ولی دریغ از درک اون 

اکثرا یا بچه سال هستن، یا اگرم خیر سرشون سن و سال دارن و مادر هستن، حرف زدن بلد نیستن....

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظ کنه برات چرا اخه خواهر برادر ی جورن

یه دونه خواهر دارم ، عشقمه ، یار غار ، سنگ صبور ، رفیق و دوستمه ، بچگی اینقدر هم و می‌زدیم ، یک ساعت دیگه لاو میترکوندیم   ،،،با داداشم هم خیلی خوبم ، غمخوار و همدل همدیگه هستیم ولی خواهرم و بیشتر دوست دارم 

چرا برادر و خواهر که ی نسبت دارن خدا جفتشونو برات نگه داره

مرسی عزیزم

درسته. داداشم یکسال از خودم کوچیکتره با هم بزرگ شدیم طبیعتا خیلی به هم نزدیکیم 

ولی خب خواهر یه چیز دیگست میشه همه چیزا رو بدون سانسور بهش گفت

داداشمم دانشجو شهر دیگست کمتر میبینمش و ارتباطمون کمتر شده

مرسی عزیزم درسته. داداشم یکسال از خودم کوچیکتره با هم بزرگ شدیم طبیعتا خیلی به هم نزدیکیم  ول ...

حالا منو برادرم دو سال تفاوت سنی داریم ولی با هم راحت صحبت میکنیم بدون سانسور چون خب سنی هم ازمون گذشته

حالا منو برادرم دو سال تفاوت سنی داریم ولی با هم راحت صحبت میکنیم بدون سانسور چون خب سنی هم ازمون گذ ...

خدانگهتون داره واسه هم

من 21 سالمه آبجیم 16 بحثای دخترونه یا مثلا درمورد پسر مردمی چیزی باشه رو جلو داداشم نمیتونیم بگیم