2777
2789

من برادرامو خیلی دوس دارم جونمم واسشون میدم حتی با اینکه بعضی وقتا دلمو میشکونن:)

ولی داداش اخریم چون کوچولو هم هست ی جور خاصی دوسش دارم از همه بیشتر

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داداشامو خیلی دوست دارم ولی اونا فک نکنم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

آفرین...خیلی خوبه که رابطتون خوبه...

ضمنا به اونایی که عکس العمل بد نشون میدن اصلا جوابی نده...چون یه عده عادت دارن که فقط بدبختی و بیچارگی و چیزای منفی اینجا بخونن...یا فکر میکنن اگه فوری یه چیزی بپرونن خیلی باحال جلوه میکنن...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
عزیزم خدا شما رو هم حفظ کنه برا برادرتون

❤❤❤

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
خدا نگه داره برادر شما رو هم ولی در نبود پدر مثل پدر میمونن هوا خواهرشونو دارن

داداشم کوچیکتر از چیزیه ک بخواد پدر بشه🤦🏻‍♀️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
بدرك🗿

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

مامان دوقلوها 💑  زندگی قصه ی‌ لبخند و نوازش بود ما ولی در پی اثبات رقم رفتیم... (منم دیگه بی مادر شدم💔,مامان قشنگم دوست دارم🤍)عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار                           قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹

من دوتا برادر دارم

احترامشونو دارم

دوستشونم دارم

ولی طوری تربیت شدیم ک اگه سال ب سالم همو نبینیم دلتنگ هم نمیشیم

من سر نماز همش دعا میکنم براشون

باور کن یکساله شوهرم بیکاره نشده زنگ بزنن فقط حالمو بپرسن

خب دلتنگ میشم ولی تنفر ندارم

چه میشه کرد هم خونیم

آفرین...خیلی خوبه که رابطتون خوبه... ضمنا به اونایی که عکس العمل بد نشون میدن اصلا جوابی نده...چون ...

اره راس میگین کاملن موافقم باهات .یه عده فقط زود جواب میدن .ولی دریغ از درک اون