2777
2789
عنوان

برای ازدواجم دعا کنید لطفا قضاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 29 پست
کاش نباشه🥺 من فقط یه بار رل داشتم ولی کلا مردی که انسانیت داشته باشه ندیدم دور و برم

رل که هیچی خب 

ولی کلا اگر ی خورشت سبزی خوردی دیدی تلخه قرار نیست بگی کلا خورشتای سبزی تلخ هستن 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رل که هیچی خب  ولی کلا اگر ی خورشت سبزی خوردی دیدی تلخه قرار نیست بگی کلا خورشتای سبزی تلخ هست ...

میدونی فکر میکنم اگرم آدمای خوبی باشن، توی رابطه عاطفی واقعا بدجنسن🤦🏻‍♀️

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
میدونی فکر میکنم اگرم آدمای خوبی باشن، توی رابطه عاطفی واقعا بدجنسن🤦🏻‍♀️

نه عزیزم فکر می‌کنی همه مثل هم نیستند با اینکه من پدری نداشتم که بگم مرد خوبی دورم بوده که دارم این حرفا رو میزنم ولی دیدم مردی که خیلی خوبه 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خیلی لطف داری زشت نیست ک فک میکنی فقط توی یک جتسیت بد وجود داره؟

تجربه زندگیم بوده قصد توهین نداشتم🙏 البته دوست پسرای دوستامم خیانت کار بودن

نه عزیزم فکر می‌کنی همه مثل هم نیستند با اینکه من پدری نداشتم که بگم مرد خوبی دورم بوده که دارم این ...

کاش قسمت منم میشد من اولین تجربه عاطفیم خیلی بد بود ولی قبل از اونم خیلی از طرف مردا اذیت و آزار دیدم

ازدواج کردی و شوهرت خوبه؟ ایشالا همیشه اینطور باشه برات❤️

کاش قسمت منم میشد من اولین تجربه عاطفیم خیلی بد بود ولی قبل از اونم خیلی از طرف مردا اذیت و آزار دید ...

نه عزیزم مجردم ولی دور و برم دیدم مردای نسبتا خوب 

هیچ مرد یا زنی بی عیب نیست 

شاید شما چون از مرد اول وارد زندگیت شده بدی دیدی دیدن نسبت ب مردا عمیقا منفی شده ولی اینطور نیست انشاالله مرد بعدی ک انشاالله شوهرت هست عالی و تمام عیار باشه که ببینی مرد خوب هم وجود داره 

چیکارت کرده دوست پسرت یا مردای قبل ایشون ؟

تجربه زندگیم بوده قصد توهین نداشتم🙏 البته دوست پسرای دوستامم خیانت کار بودن

منم زنم خیانت کرد الان بگم تمام زنا بدن؟

زنم بود ن دوس دخترم!

اخرشم طلبکار بود گ چرا نمیبخشی اشتباه کردم همین!میدونی همین دوسال باعث شد غرق قرص و الکل بشم ک یادم بره هم مالی اسیب دیدم هم حسی و قلبی و روحی؟

بد و خوب توی ذاته ن توی جنسیت

نه عزیزم مجردم ولی دور و برم دیدم مردای نسبتا خوب  هیچ مرد یا زنی بی عیب نیست  شاید شما ...

میدونی به نظرم مردا همشون زن ستیزن همشوووون

دوست پسرم منو فقط برای رابطه جنسی میخواست منم قبول نکردم و کات کردم. ولی من صادقانه دوستش داشتم هیچ خرجی روی دستش نذاشتم. سر این چیزا خیلی اذیتم کرد چند شب کابوس دیدم. میدونست قرص ضدافسردگی میخورم وقتی کات کردم به همه گفت من دیوونم دوقطبی دارم کلی مظلوم نمایی کرد.

مردای دیگه هم حتی آپمای نزدیک از نظر جنسی اذیتم کردن

به نظرم فقط در حد کمک کردن تو خیابون و درمانگاه و اینا میتونن آدمای خوبی باشن. زیاد پیش اومده یه مرد کمکم کنه چون ذاتا خیلی بی زبون و ساکتم حتی مرده جام چونه زده ولی خب... این کارای بد رو هیچوقت یه زن باهام نکرده

میدونی به نظرم مردا همشون زن ستیزن همشوووون دوست پسرم منو فقط برای رابطه جنسی میخواست منم قبول نکرد ...

متاسفم