کمددبواری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 234 عنوان بخیه جذبی سزارین 564 بازدید | 8 پست خانما من سزارن دوم هستم بخیه م جذبی هست تا چه مدت طول میکشه که جذب پوست بشه سمت راستم میسوزه چون شکمم میفته روش کمی هم خارش داره ولی چرک ازش درنمیاد 1402/02/29 | 12:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تخمهشورررررررر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 3399 راستشو بگین سزارین سخته اره؟ جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
کمددبواری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 234 راستشو بگین سزارین سخته اره؟ سر اولی راحت بود برام اینبار چون واقعا دست تنها بودم خیلی برام سخت میگذره سزارین اول فردای زایمان چنان تو راه رو راه میرفتم اصلادرد نمیفهمیدم
اردیبههشت عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 8526 شکم بند ببندی هم شکمت جمع میشه و روش هم نمیفته که اذیت بشیخارش هم به خاطر خوب شدنش هست اشهد ان علی ولی الله
کمددبواری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 234 شکم بند ببندی هم شکمت جمع میشه و روش هم نمیفته که اذیت بشی خارش هم به خاطر خوب شدنش هست شکم بند بستم انقدر درد داشت ترسیدم بخیه هام باز بشه واقعاهر بار زایمان آدمو از پا میندازه
اردیبههشت عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 8526 شکم بند بستم انقدر درد داشت ترسیدم بخیه هام باز بشه واقعاهر بار زایمان آدمو از پا میند ... اون قدر سفت نکن که نتونی تحمل کنیولی ببندی خیلی خوب بعد زایمان شکم نمیارینه بابا سزارین که خیلی راحته من دوبار زایمان کردم عین آب خوردن اشهد ان علی ولی الله
کمددبواری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 234 اون قدر سفت نکن که نتونی تحمل کنی ولی ببندی خیلی خوب بعد زایمان شکم نمیاری نه بابا سزارین که خیلی ... کسی کمکتون میکرد؟؟؟
اردیبههشت عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 8526 کسی کمکتون میکرد؟؟؟ نه تا روز آخر قبل زایمان کار میکردم خونه تکونی و وسایل فریزری کلی کار کردم با وجود اینکه فیبروم داشتم کلی درد داشتم وقتی هم آمدم خونه باید به بچه مدرسه ایم میرسیدممعلمش می گفت من تعجب میکن توی کلاس آن لاین با تمام سختی هاش پابه پای همه میای اشهد ان علی ولی الله