2777
2789
من بچم کولیک و ریفلاکس خفیف داره. دکتر گفته هر بار یه پیمونه ببلاک 1 رو با یه پیمونه ببلاک آی آر قاطی کنین بدین. ولی چند روزه دل درد و گریه هاش بیشتر شده! . قبلش آپتامیل می دادم. روزی حداقل 6 بار بیرون روی داشت چند بار هم بر می گردوند شیرو.بنظرتون چکار کنم؟ برگردم به همون آپتامیل؟ سوپرامیل بدم؟ بیومیل آی آر رو با بیومیل یک قاطی کنم بدم؟ یا ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اپتامیل پپتی.دختر دوست من از کولیک اونقدر گریه میکرد مه فتقش زد بیرون.آپتامیل پپتی میداد خوب بود
أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
ممنون دوستای عزیزم. آپتامیل پپتی بای بچه هاییه که به شیرگاو آلژی و حساسیت دارند. که دکتر گفت علامت مشخصش وجود رگه های خون تو ادرار و سرفه هست. ولی بچه من نه سرفه می کنه نه کوچکترین رگه خون تو ادرارش هست. علایم آلرژی به شیر گاو رو نداره. فقط مشکل اصلی نفخ و دل درد یا همون کولیک خفیف هستش. با یه مقدار ریفلاکس خفیف. با این اوصاف باید آپتامیل پپتی بدم؟! رازیانه جان این ترکیب دو پیمونه شیر با سه پیمونه آب رو دکتر بهت گفته؟ ترکیب یه پیمونه بیومیل آی آر+یه پیمونه بیومیل معمولی رو هم امتحان کردی؟