2777
2789

چه توصیه هایی دارین واسه تنها زندگی کردن؟

میخاد خونه بگیره مستقل بشه

خودم گفتم به هیچ احدی تو ساختمونتون اعتماد نکن

دیگه چیا باید بدونه؟

میاد میخونتتون

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نصیحت سنگینی بهش کردی... دمت گرم...     برو 5 تا چوب بیار منم میخوام نصیحت کنم... &nbs ...

جدی؟

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

اصلا نزاره بقیه بفهمن تنهاست 

من و مامانم مجبور شدیم یه شهر دیگه یه 3 ماهی بریم خونه اجاره کردیم میگفتیم بابام نگهبانه شبا دیر میاد 

کلا بابام 3 بار اومد تو اون خونه

و به باباش یا داداشش هر از چند گاهی بگه بره و بیاد جوری که همسایه ها متوجه بشن تو ساعتایی که ساختمونشون شلوغه 

دوتا کلت و یه کلاش هم بد نیست داشته باشه تو خونه... لازم میشه    

😂😂😂