2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم ابریزش بینی شدید داشت از غروب سردرد شدید گرفته

عزیزم تو ی کاسه سرکه و نمک و آب قاطی کن سرکه اندازه ی استکان  بزار بعد با حوله تمیز زیربغلش پشت گوشش بزار و پاهاش بزارکلا تو کاسه کلا بمونه چنددقیقه حرارت بدنش زود میکشه امتحان کردم همیشه برا پسرم

چندسالشه ؟ شربت استامینوفن ندادین بهش ،،، فقط علایمش سردرد داره ؟ 

عزیزم بیست سالشه از صبح ابریزش بینی از غروب سردرد غیر قابل تحمل دکتر گفت میگرنه ولی من میگم شاید ویروسی باشه چهار تا مسکن تزریق کرد براش

عزیزم بیست سالشه از صبح ابریزش بینی از غروب سردرد غیر قابل تحمل دکتر گفت میگرنه ولی من میگم شاید ویر ...

ویروس ک اومده بله اکثرا متاسفانه تب و سردرد دارن علایم مثل هم هستش ،،،سعی کن اتاق تاریک کنی و نورگوشی کامپیوتر تلویزیون اینا باعث تشدید سردرد میشه اگه گل گاوزبون یا ختمی دارین دمنوش درست کنین واسش دارچین هم خیلی خوبه اینارو من چون میگرن دارم استفاده میکنم ان شاالله ک بهترباشن عزیزم