2777
2789

چند روزه فوت کرده من تازه متوجه شدم... امروزم  رفتم سر قبرش دخترکوچولوشو دیدم خیلی ناراحت شدم 💔

هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند...

خدا رحمتش کنه چرا فوت شد

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی خدا بیامرزه چرا فوت شده چندسالش بود

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

خوندم گلم خدا بیامرزه🌹❤️

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

خوندم ،خدا رحمتش کنه 

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   
آخی خدا بیامرزه چرا فوت شده چندسالش بود

خدا رفتگان شما رو بیامرزه ...سر زایمانش یه اشتباه پزشکی باعث شد چند ماه تو بیمارستان باشه و بعدم فوت کنه ۲۵ سالش بود 

الهی ان شاءالله این دختر با آرامش بزرگ شه و دوستتو خدا رحمتش کنه براش فاتحه خوندم:)

آمین😢💔ممنونم عزیزم 

امروز دختر ۵ ماهش با چشمای درشتش به همه خیره نگاه میکرد😔😢انگار که دنبال کسی بود 

جیگر همه کباب بود براش 

از وقتی این بچه به دنیا اومد مادرش تو بیمارستان بستری بود

آمین😢💔ممنونم عزیزم  امروز دختر ۵ ماهش با چشمای درشتش به همه خیره نگاه میکرد😔😢انگار که دنبا ...

فدآو وای الهی😔 

منم دوست مامانم دیروز فوت کرد یه دختر ۱۰ .۱۲ ساله داره تقریبا و یه پسر ۴.۵ ساله.  طفلی بچه هاش سر هیچکس نیاره مادر خیلی عزیزه🙂