2777
2789
عنوان

شب جمعس میشه برای دوستم فاتحه بخونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 21 پست
فدآو وای الهی😔  منم دوست مامانم دیروز فوت کرد یه دختر ۱۰ .۱۲ ساله داره تقریبا و یه پسر ۴.۵ سا ...

خیلی بده 😭

مادرش میگفت مامان پاشو ببین دخترت اومده سر خاکت💔

هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند...

خیلی بده 😭 مادرش میگفت مامان پاشو ببین دخترت اومده سر خاکت💔

زایمانش سزارین بود یا طبیعی عزیزم

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زایمانش سزارین بود یا طبیعی عزیزم

نمیدونم عزیزم 

من ازش یه مدت خبر نداشتم بعد دیروز اعلامیه شو دیدم تو استوری یکی از دوستام کوپ کردم

بعد بهش زنگ زدم به امید اینکه جواب بده و بگه اون فقط یه تشابه اسمی بوده💔 جواب نداد و بعد اون یکی دوستم گفت که خودشه و این جریانا پیش اومده😢

فقط میدونم زایمان زودرس داشته 

نمیدونم عزیزم  من ازش یه مدت خبر نداشتم بعد دیروز اعلامیه شو دیدم تو استوری یکی از دوستام کوپ ...

اخی بنده خدا جاش وسطه بهشته ،🥺🥺

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

انشاءالله 

هم خیلی ماه بود هم میگن موقع بارداری و زایمان، انسان مثل اینکه دوباره از مادر متولد میشه و گناهاش پاک میشه 

هم چند ماه تو بیمارستان بود بطوریکه تو گلوش چیزی گذاشته بودن نمیتونست حرف بزنه💔

منم بره شما و سلامتی خانوادتون صلوات فرستادم 

این تاپیکو زدم نگران بودم خدای نکرده یه مادر بارداری استرس بگیردش 

ولی عمر دست خداست و هیچ برگی بدون اذن خدا از درخت به زمین نمیفته 

یه وقت نگران نشید 

منم بره شما و سلامتی خانوادتون صلوات فرستادم  این تاپیکو زدم نگران بودم خدای نکرده یه مادر ...

مرسی عزیزدلم 

اره دقیقا