2777
2789

خدا رحمتش کنه چرا فوت شد

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی خدا بیامرزه چرا فوت شده چندسالش بود

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

خوندم گلم خدا بیامرزه🌹❤️

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

خوندم ،خدا رحمتش کنه 

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   
الهی ان شاءالله این دختر با آرامش بزرگ شه و دوستتو خدا رحمتش کنه براش فاتحه خوندم:)

آمین😢💔ممنونم عزیزم 

امروز دختر ۵ ماهش با چشمای درشتش به همه خیره نگاه میکرد😔😢انگار که دنبال کسی بود 

جیگر همه کباب بود براش 

از وقتی این بچه به دنیا اومد مادرش تو بیمارستان بستری بود

آمین😢💔ممنونم عزیزم  امروز دختر ۵ ماهش با چشمای درشتش به همه خیره نگاه میکرد😔😢انگار که دنبا ...

فدآو وای الهی😔 

منم دوست مامانم دیروز فوت کرد یه دختر ۱۰ .۱۲ ساله داره تقریبا و یه پسر ۴.۵ ساله.  طفلی بچه هاش سر هیچکس نیاره مادر خیلی عزیزه🙂