2777
2789
عنوان

پسر فامیلمون به داداشم گفته .....

2191 بازدید | 106 پست

بچه ها داداشم ۴ سالشه امشب مهمونی بودیم بعد این با پسر فامیل که ۱۰ سالشه  طبقه پایین بودن پی اس بازی می‌کردن بعد من رفتم پایین صداشون بزنم داداشم تو گوشم گفت آبجی  فلانی با من کار بد کرد 😑😑

بعد بردمش اتاق گفتم چیکار کرد بهم بگو گفت بهم گفته شلوارتو در بیار من درنیوردم اون شلوارمو در آورده 

یعنی از وقتی اینو شنیدم حالمممم خیلی بده 😔😔اصلا نمیدونم چیکار کنم .به مامانش بگم ؟به خودش بگم؟دعواش کنم؟نمیدونم بخدا  بنظرتون چیکار کنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخر زمانه

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

همون جا پسره رو میزدی ب بدترین شکل ممکن بعدم مرگفتی پاتو بزاری پایین بگی زدمت منم میگم چ غلطی کردی 

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

بله برو سریع به پدر و مادرش اطلاع بده

اما نزار برادرت بفهمه

جلو چشم اون نباشه

سعی کن ارومش کنی و دیگه به روش نیاری

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

وای خداروشکر بچه بهت گفت دیگ نزار از صدقدمی بچه رد بشه اره ب نظرم باید بدونن از الان جلوشو بگیرن دوروز دیگ سر دختر مردم بلا نیاره

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍