2777
2789
عنوان

امشب دلش برای باباش تنگ شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 18047 بازدید | 98 پست
ای کاش بخاطر بچه با هم‌زندگی‌می‌کردید

نمیشد هر روز خونه دعوا بود 

همو دوست داریم اما جدایی به نفع هردومونه

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا منکه بخاطر بچه دارم تحمل میکنم تاپیک میزنم اکثرا میگن طلاق بگیر  ولی نمیتونم😭😭😭😭😭 ا ...

جدا نشین 

بخدا طلاق خوب نیست 

خودت له میشی بچتم.....

حداقل بذارین بچه حالش خوب باشه 

ما به جهنم

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

دوباره رجوع کنید مگه قرار چند سال دیگه زندگی کنیم حداقل بچه هامون اذیت نشن ،اونا رو ما ناخواسته وارد ...

باباش میخواد ازدواج کنه

با هاش صحبت کن تا دیر نشده نه برای خودت برای اینده بچت،بچه طلاق خیلی ضربه میخور تا بچه اولاد مرده

چجوری برگردم وقتی مامانش بدترین حرفارو بهم زد 

خواهراش و مامانش کتکم زدن بهم فحش دادن . 

تازه بینیمو عمل کرده بودم از پله ها پرتم کردن پایین 

بخدا باورتون نمیشه اما اینا دیگه خوبشونن

برگردم دوباره زندگیمو جهنم میکنن

باباش خونه نبود خودمو دخترم بودیم . بچم ۴سالش بود . جلو بچه ریختن رو سرم 

جدا نشین  بخدا طلاق خوب نیست  خودت له میشی بچتم..... حداقل بذارین بچه حالش خوب باشه&nbs ...

میشه تاپیک آخرمو بخونی یه نظر بدی لطفا

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم