2777
2789
عنوان

امشب دلش برای باباش تنگ شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 18047 بازدید | 98 پست
اره درست میگی 

یک دوستی داشتم بخاطر اختلافاتی که بین همسرش و در و مادرش بود می‌خاست از همسرش جدا بشه خیلی بهش تا کنید کردم جدا نشه ،گفتم طلاهاتو بفروش یک عروسی کوچک بگیر برو خونه خودت،از بس اعتماد بنفس نداشت  وترسو بود جدا شد ده سال از طلاقش گذشته خیلی پشیمونه ،همسرشم هنوز ازدواج نکرده هر دو عاشق هم هستن که از دواج نکردن ولی ترسو هستن که نمیتونن بهم رجوع کن

خدایا شکر  

چجوری برگردم وقتی مامانش بدترین حرفارو بهم زد  خواهراش و مامانش کتکم زدن بهم فحش دادن .  ...

با همسرت صحبت کن که رابط خانوادگی نداشته باشین فعلا،در کنار ش مشاوره برین ،خود مشاور خیلی قشنگ همسرت راهنمایی می‌کنه ،اروم آروم با مظلومیت زندگیت ببر جلو ،بعدها خود همسرتم دیگه وقتی زندگی آروم رو تجربه کنه دنبال شر نمیگرد فقط صبر کن تحمل کن اول زندگی

خدایا شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همسرت صحبت کن که رابط خانوادگی نداشته باشین فعلا،در کنار ش مشاوره برین ،خود مشاور خیلی قشنگ همسرت ...

بهش فکر میکنم

ممنونم⚘

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

بخاطر دخترت بخاطر ایند اش ،بخاطر گریه های که بیشتر از گذشته تکرار میشه خیلی فکر کن

درست میگین

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

اسی تو رو خدا شما ک اینقد همو دوس دارین برگردین مگه این دنیا جیه ک بخوای حسرتم بخوری...حداقل بزتر تو این زندگی سخت و مشکلات جامعه و لینا یه ارامش داشته باشین کنار هم...بدون هم نمیتونین هیشکیم بهتر از شما ۲ تا واسهتون نیست ...تو رو خدا بلش حرف بزن مستقیم نرو سر اصل مطلب ببین کلا جطور بات حرف میزنه؟خودت بهتر میشناسیش ...تو رو خدا عزبزم حیفه عشقتون دخترتون

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️

عزیزم کل دوتا تاپیک رو خوندم حست قابل درکه. ولی بدترین جای ممکن برای مشاوره فضای مجازیه. درددل ها هم گاهی بی نتیجه میمونه و ادم بیشتر دلش میگیره.

تو تو دنیای واقعی باید حالت خوب بشه و خوب نیس. مطمئنا اینجا حالت خیلی بهتر نمیشه.  تنها کاری که میشه برای خوب شدن حالت بکنی اینه باخودت سبک سنگین کنی تکللیف دل و عقلت تو زندگیت مشخص بشه. 

عقلت نهیب میزنه برنگردی به اون مرد و اون زندگی.

دلت صدرصد باهاشه.

هنوز نمیدونی کدوم راه درست رو نشونت میدن. برا همین تطاهر میکنی خوبی بااینکه خوب نیستی. میدونی نباید بهش فک کنی اما دعا میکنی برگردی.

فقط بلاتکلیفی خودته که حل بشه هم به خودت هم به دخترت کمک میکنه

مشاوره گلم ، مشاوره خوب کاملا توجیهت میکنه که عقلت درست میگه یا دلت. خدا باتوئه گل من. بهترینا براتو و دخترنازت رقم بخوره

من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
اختلاف خانواده هامون دخالت های بیجای اطرافیان

ببخشیدا رسما دیوونه هستین

شما بچه دارین انقد عرضه ندارید زندگیتون رو جمع کنین؟؟

شون باباش اگه مرد پاشه بیاد دست دختر و مادرش رو بگیره ببره عقدت کنه با همون وسایلی که قبلا زندگی میکردین برین یه شهر دیگه زندگیتون رو بسازین 

اگه عرضه شو هم ندارید ببخیال هم بشید

اون بابای بی عرضه هر چند وقت یکبار میاد دخترشو ببینه؟؟

همسر-مادر-پزشک

نمیشه  ۳ساله جدا شدیم

برو پیش قدم بشو برو نگذار زندگیت را یک عده نادان از بین ببرند . برو به شوهرت بگو هنوز دوستش داری . برو بجنگ به خاطر زندگیت . فکر کردی زندگی بقیه بدون دخالت اطرافیان بوده ؟؟؟؟ برو عزیزم جلو .‌اول صبح چه قدر ناراحت شدم . 

سلام عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی؟؟میخوام باهم حرف بزنیم

تاپیک دیشب تو خوندم میخوام فقط باهم حرف بزنیم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

عزیزم کاش برگردین ب هم

مشکلاتتون رو میشه حل کرد خوندم تاپیکات رو 

بخاطر خودتون و دخترتون برگردین 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤