2777
2789
نه خیلی کم میاریم ی دوچرخه واسه پسرم نمیتونیم بخریم هرماه خواستیم بخریم ی خرجی پیدا شد باز موند این ...

وای پیش دبستانی رو که دیگه نگو ...

فقط پول مفد میگیرن از آدم .. دخترم پیش دبستانی بود امسال .. از بس پول شهریه و هزار تا کوفت و زحرمار دادم دیگه روانی شدم..😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزیکه حقوق میگیری نهاااایتش یه هفته اشو ته جیبت یه پولی هست بقیه اش..😔

این شوهرم میده قسط وبدهی بعدشم نداره کل ماه بعد خانوادش طلا هم میخوان بگیرن واسه عقد پسر خواهرش 😤

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حالا قصد یا قسط مهم اینه نفسموتو گرفته

اره واقعا ایییی وام طولانی ولی ادم مجبورههه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اگر بچه ها بزارن بد نیست ولی نمیزارن 

طفلک بچه هامون واقعا،اونها گناه دارن😔

تابستون که مدرسه ها هم تعطیل میشه بیشتر حوصله شون سر میره،تا میگن مسافرت میگیم نمیشه،میگه باشگاه میگیم نمیشه،میگه کلاس فلان میگیم نه...

قلبم گرفت هممون درگیر این مسائلیم  حتا چیزهای ضروری هم حذف کردیم بازهم داریم کم میاریم &n ...

اره فقط شکم سیر میکنیم همین 😏

وای پیش دبستانی رو که دیگه نگو ... فقط پول مفد میگیرن از آدم .. دخترم پیش دبستانی بود امسال .. از ب ...

اره والله انگار مثلا چی درس میدن سواستفاده میکنن هر روزم ی جشن میکیرن پول میخان

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
ما با کلی وام ساختمونمونو تکمیل کردیم تو ای این گرونی کلی قسط می‌دیم 

خدا بهتون سلامتی بده اجی 🌹انشاءالله که خونه بخت بچه هاتو بسازی ۰خداروشکر جای دوری نرفته خونه نعمت تواین دوره