اره خداروووشکرررر.ولی از خیلیییییی چیزا میزنم.از خیلی ها.مثل غذاهایی که خرج داره که نمونش پیتزا باشه رو درست نمیکتم.یا پیراشکی که روغن و مواد زیاد میگیره درست نمیکنم.و......
خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. .
خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. .
جورش میکنم.من اوایل هر برج همه خرجا رو مینوشتمببینم چیا واقعا غیر ضروریه.اول برج قسطا رو میدم.بعدمخرید خونه.بقیشو بتونم یکم پس انداز میکنم و بقیش خرج.که برا هر روز چقدر میتونم خرج کنم.حالا چند روز خرج نشه یه روز همشو خرج میکنم مثلا سهمسه روز.ولی در کل همیشه حساب پولو دارم یه جور خرج میکنم کم نیارم
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
نه خیلی کم میاریم ی دوچرخه واسه پسرم نمیتونیم بخریم هرماه خواستیم بخریم ی خرجی پیدا شد باز موند این ماه میخاستیم بخریم واسه پیش دبستانی پسرم گفتن اول ثبت نام باید پول شهریه بدبن باز موند ماه بعدم بدهی ذاریم باید بدین
این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور
با حقوق کارمندی چه دخل و خرجی .. تازه ۴ میلیون هم ماهی قصد میدیم ... تا این قصدهامون تموم بش ...
قسط گلم
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
نه بابا خسته شدم از این وضع خیلی بده حداقل قبلا یه کم ارزون بود چند وقتیه که لیست مینویسم هر بار هم چند تاشو پاک میکنم
یه مانتو بارداری نتونستم بخرم از بس گرونه خجالتم میشه مانتومو تنم کنم برام تنگ شده به سرم زده این دو ماهو چادر سر کنم نیاز پسرمو نمیتونم برطرف کنم نه تفریح نه مسافرت و هزار تا نه دیگه