طفلک بچه هامون واقعا،اونها گناه دارن😔 تابستون که مدرسه ها هم تعطیل میشه بیشتر حوصله شون سر میره،تا ...
من بچه هام مدرسشون تموم شده دخترم کلاس کنکور میرفت خدایی پوستمون کنده شد هر کلاسی ۳تومن به خدا دلمون نمیاد نه بگیم پسرم هم خیلی خرج داره باشگاه باید بره مهمونی دوس داره به خدا خودم اصلا ول خرجی نمیکنم ولی دلم نمیاد بهشون نه بگم هر طور شده براشون قسطی یا قرضی جور میکنم
اره والله انگار مثلا چی درس میدن سواستفاده میکنن هر روزم ی جشن میکیرن پول میخان
من هر ماه ۴۰۰ پول شهریه میدادم به خدا .. تازه پول جشن و چیزهای دیگه هم به کنار .. این ماه هم پول جشن فارغ التحصیلی و شهریه نزدیک ۷۰۰ ازم گرفتن .. با اینکه میدونم پول الکی و مفت دادم میدم باز میدم ..
برامجالبه به خودش گفتم و مودبانه جواب داره .ولی شما ناراحتیتو سر من خالی میکنی.فرق داره چرا نداره.هر جی به جای خودجواب بی ربط نده لطفا.نفست بریده سر قسط غذا همنمیخوری یا اون سر جای خودشه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
من بچه هام مدرسشون تموم شده دخترم کلاس کنکور میرفت خدایی پوستمون کنده شد هر کلاسی ۳تومن به خدا دلمون ...
آره والا ما هم همینیم از همه چی خودمون زدیم برای اونا آخرش باز هم سرمون پایینه،مدرسه ها باز میشن یه جور سخته تعطیل میشن یه جور،خدا خودش به فریاد اونایی برسه که مریض دارن رو تخت بیمارستان