2777
2789
طفلک بچه هامون واقعا،اونها گناه دارن😔 تابستون که مدرسه ها هم تعطیل میشه بیشتر حوصله شون سر میره،تا ...

من بچه هام مدرسشون تموم شده دخترم کلاس کنکور میرفت خدایی پوستمون کنده شد هر کلاسی ۳تومن به خدا دلمون نمیاد نه بگیم پسرم هم خیلی خرج داره باشگاه باید بره مهمونی دوس داره به خدا خودم اصلا ول خرجی نمیکنم ولی دلم نمیاد بهشون نه بگم هر طور شده براشون قسطی یا قرضی جور میکنم 

من بچه هام مدرسشون تموم شده دخترم کلاس کنکور میرفت خدایی پوستمون کنده شد هر کلاسی ۳تومن به خدا دلمون ...

واقعا سخته با بچه بزرگ طفلیا پراز ارزو پدر مادرها هم پر از نیاز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والله انگار مثلا چی درس میدن سواستفاده میکنن هر روزم ی جشن میکیرن پول میخان

من هر ماه ۴۰۰ پول شهریه میدادم به خدا .. تازه پول جشن و چیزهای دیگه هم به کنار .. این ماه هم پول جشن فارغ التحصیلی و شهریه نزدیک ۷۰۰ ازم گرفتن .. با اینکه میدونم پول الکی و مفت دادم میدم باز میدم .. 

ماهم همینیم عزیزم واقعا زندگی سخت شده  خب بگه ندارم مگه زوره

توخانواده شونمیشناسی گیر دادناشون بدجور بخدا من ازدواج کردم واسم صدتومان توپاکت اوردن حالا گیردادن نه این مسعود فرق داره باید بیارید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ما با کلی وام ساختمونمونو تکمیل کردیم تو ای این گرونی کلی قسط می‌دیم 

خدا را شکر که خونه دارین ما که مستاجریم تو تهران و کلی اجاره خونه میدیم برا ما هم دعا کن خونه بخریم دیگه واقعا خسته شدم 

حالا قصد یا قسط مهم اینه نفسموتو گرفته

برام‌جالبه به خودش گفتم و مودبانه جواب داره .ولی شما ناراحتیتو سر من خالی میکنی.فرق داره چرا نداره.هر جی به جای خودجواب بی ربط نده لطفا.نفست بریده سر قسط غذا هم‌نمیخوری یا اون سر جای خودشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

درستش کردم 😂

ممنون دختر❤

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من بچه هام مدرسشون تموم شده دخترم کلاس کنکور میرفت خدایی پوستمون کنده شد هر کلاسی ۳تومن به خدا دلمون ...

چه مادرخوبی خدا بهت سلامتی بده خوشبختی شون ببینی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

واقعا سخته با بچه بزرگ طفلیا پراز ارزو پدر مادرها هم پر از نیاز 

واقعا دلم براشون میسوزه میگم نداری ما به اینا چه ربطی داره حداقل بزار یه کم از نیازاشون را برآورده کنیم 

خدا بهتون سلامتی بده اجی 🌹انشاءالله که خونه بخت بچه هاتو بسازی ۰خداروشکر جای دوری نرفته خونه نعمت ت ...

قربونت برم ممنون از دعای قشنگت خدا عاقبت هممونو به خیر کنه انشالله همه به آرزو هامون برسیم 

ما با کلی وام ساختمونمونو تکمیل کردیم تو ای این گرونی کلی قسط می‌دیم 

مبارکتون باشه🌹

من آرزومه خونه داشته باشم هرچند نیمه ساخت. نمیخورم تا اونو بسازم. خونه خریدن رویا شده برامون. این ماه جابجایی داریم حالم گرفتس. لعنت ب مستاجری😔😔

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖

آره والا ما هم همینیم از همه چی خودمون زدیم برای اونا آخرش باز هم سرمون پایینه،مدرسه ها باز میشن یه جور سخته تعطیل میشن یه جور،خدا خودش به فریاد اونایی برسه که مریض دارن رو تخت بیمارستان