2777
2789
خدا را شکر که خونه دارین ما که مستاجریم تو تهران و کلی اجاره خونه میدیم برا ما هم دعا کن خونه بخریم ...

ب نیت صابخونه شدنت حمد خوندم گلی. انشالله خونه شیکو نوساز بخری🌹

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم 😔😔😔 خدا بزرگه .. انشالله هر چه زودتر میرسی به آرزوت ❤

قربونت بشم💖. خدا پشت و پناه شما و خانوادتون

همه میگیم زندگی سخت شده ولی آرایش میری پر آدم مراکز لیزر و زیبایی لباس فروشی ها شیرینی فروشی قصابی میوه فروشی لوازم خونگی همه جا شلوغ پس اینا کین؟؟ نکنه از خارج میان ایران خرید می کنن😅😅

💔😔

یعنی اعصاب نمیزارن خودمون صدتا مشکل داریم خونه مون باید عوض کنیم صدتا کوفت دیگه اینم بالاش خودم طلا ندارم بخدا به شوهرمم گفتم اول واسه من میگیری بعد زن مسعود 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

همه میگیم زندگی سخت شده ولی آرایش میری پر آدم مراکز لیزر و زیبایی لباس فروشی ها شیرینی فروشی قصابی م ...

خیلیام درامد بالا دارن و میرن خرید ولی من دست و دلم ب آرایش و دکتر زیبایی نمیره وقتی جیبم خالیه

عزیرم میشه بگی چقدر در اومد براتون .. مبارکتون باشه انشالله 😍

سلامت باشی فدات ما سه سال هست تکمیلش کردیم ولی قسطامون تموم نشده دقیقا نمیدونم روز به روز همه چی گرون تر میشه سه سال پیش باالان خیلی فرق می‌کنه مثلا ما اون موقع واسه ساخت همین خونه 180متر زمینو فروختیم 80میلیون الان همون زمین شده 2میلیارد

همه میگیم زندگی سخت شده ولی آرایش میری پر آدم مراکز لیزر و زیبایی لباس فروشی ها شیرینی فروشی قصابی م ...

🤣🤣🤣🤣 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

قربونت برم ممنون از دعای قشنگت خدا عاقبت هممونو به خیر کنه انشالله همه به آرزو هامون برسیم 

واااااایییی الهی امین 

سلامت باشی فدات ما سه سال هست تکمیلش کردیم ولی قسطامون تموم نشده دقیقا نمیدونم روز به روز همه چی گرو ...

متوجه شدم عزیزم ..

ممنون ازتون .. واقعا خیلی سخت بشه خونه ساخت . ما خودمون زمین داریم ولی باز نمی تونیم بسازیم ‌ .. خیلی سخته..

مبارکتون باشه 😘❤

درآمد ماهیانتون چقدره؟؟ 

شغل آزاد درامد مشخصی نداره. شوهرم تازه شغل عوض کرده فعلا دست و بالمون خالیه. پول پیش خونه هم باید جور کنم تو همین ماه حدود 80ملیون بدیم صابخونه😔