2777
2789
عنوان

تجربه من از تیاریکس

311 بازدید | 14 پست

من دو سال پشت سر هم تیاریکس میرفتم. قبل کرونا هم حدودا یکسالی رفتم. زانوم درد میکرد. همه میگفتن تیاریکس ریسک داره نرو و فلان. ولی چاق شده بودم. با قد ۱۶۷ وزنم به ۸۱ کیلو رسیده بود تو کرونا. تصمیم گرفتم دوباره برم تیاریکس. رژیمم گرفتم تو یکسال اول ۱۵ کیلو کم شدم. دور باسنم از ۱۱۰ رسید به ۹۸ و دور شکمم از ۱۰۱ ، رسید به ۹۴ .. شکمم خیلی کوچیک شد ولی کامل از بین نرفته بود ولی پهلوهام از بین رفتن. اینقدر تیاریکس برام موثر بود که تو همون ماه اول، کاملا مشهود بود. 

چهار ماه نتونستم ورزش برم. بعد یه ماه رفتم بدنسازی، دوباره زانوم داغون شد. ولش کردم رفتم یک ماه کلاس چربی سوزی... ولی شکم و پهلوهام از بین نرفته متاسفانه.. حتی با اینکه رژیمم گرفتم. تصمیم گرفتم دوباره برم تیاریکس.. حیف که ولش کردم ... چقدر سایزم خوب شده بود و چربی ها گم و گور شدن و چقدر قدرت عضلات دست و پام خوب شده بود.. درد زانوهامم مدتها بود که از بین رفته بود. خواستم این مطلب رو بعنوان یه تجربه خوب بذارم شاید بدرد کسی بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شکمم با هیچی اب نمیشه . بعد زایمان مونده 

برای خیلیا تخت شده . برای من نه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مرسی عزیزم ایشالا همه سلامت و تندرست باشی🙏🏻 منم از ورزش نکردن اینقد بدنم خشکه درد کمر دارم نمیدونم ...

قربونت برم عزیزم.. انشالله که شمام سلامت باشی. آره متاسفانه اگر تحرک کافی نداشته باشیم عضلات خشک میشن و بعد یه مدت درد میاد سراغ آدم.. آبجی من هم بخاطر همین مساله کمر درده.. رفته دکتر بهش گفتن هیچی نیست فقط باید ورزش کنی... اینم هی امروز و فردا میکنه 😄😐

سینه و باسن کوچیک شدن؟من الان میرم ی هفته است ولی حس میکنم فقط باسنم کوچیک شده ک نمیخام

آره سینه ها هم کوچیک میشن ولی دیرتر از پاها و شکم.. پاها و باسن بخاطر داشتن ماهیچه های بزرگ، حین تمرین بیشتر درگیر میشن ولی چربی های دورشون میره ...

اسی من با قد۱۶۷ وزنم ۶۵ هست دور شکمم ۹۴ حالا آوردنش ۸۹ هدف هم ۸۲ هس

خیلی عالیه 😍😍😍

بخدا خیلی خوشحال شدم.. منم وزنم الان ۶۵ ولی با چربی 🙈

دور کمرتم اندازه بگیر... نسب دور کمر به دور باسن نباید بیشتر از ۸۰٪ باشه ... اگه زیر این درصد باشه که واسه من آرزو شده 🥺😊

همیشه پر تلاش بمون 💋❤

این شکمم با هیچی اب نمیشه . بعد زایمان مونده  برای خیلیا تخت شده . برای من نه

من هنوز تجربه زایمان ندارم وگرنه بهتر میتونستم نظری بدم ... ولی فکر میکنم نباید خودتو سرزنش کنی یا ناراحت باشی ... من قبلا، تو اینترنت درباره کویتیشن شکم خونده بودم که موثره اما بهتره از یه پزشک یا متخصص سوال کرد.

من دور کمرم۷۶ هست .اون ۸۰ نفهمیدم.مرسی گلم    

پس تو فوق العاده ای ... یعنی درصد چربی بدنت کمه... من دور کمرم ۸۲ سانته که باید زیر ۸۰ باشه تا برسه به استاندارد. تو اینترنت خیلی مطلب درباره این نسبت هست و من همیشه درگیرشم 😄😄😄 

پس تو فوق العاده ای ... یعنی درصد چربی بدنت کمه... من دور کمرم ۸۲ سانته که باید زیر ۸۰ باشه تا برسه ...

والا من نفهمیدم همه تلاشم گذاشتم زودتری شکمم تخت بشه.امیدوارم شماهم موفق باشید

من هنوز تجربه زایمان ندارم وگرنه بهتر میتونستم نظری بدم ... ولی فکر میکنم نباید خودتو سرزنش کنی یا ن ...

ممنون 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .