2777
2789

میگن خوب نیست تاثیر نداره

چرا کربوکسی یا لیزر تهاجمی نمیری؟

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جای جوش دارم 

همون میکرونیلدینگ رو میرفتی یا لیزر

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
عزیزم من انجام دادم، هر کاری که فکر کنی برای جای جوش انجام دادم سوالی داری بپرس 

سابسیژن جواب میده؟ بعد چند روز میتونم کرم پودر بزنم؟ یا صورتمو با فوم بشورم اوکیه یا چی

ناموسا لایک نکن 😐
سابسیژن جواب میده؟ بعد چند روز میتونم کرم پودر بزنم؟ یا صورتمو با فوم بشورم اوکیه یا چی

ببین دوستم همه چیز در وهله‌ ی اول به پوستت بستگی داره ، اینکه خوب جواب بده با این روش ها یا نه 

معمولا کارهای پوستی که خیلی تهاجمی نباشه بعد از سه روز میشه کرم پودر زد اما بهتره تا یک هفته هیچ لوازم آرایشی استفاده نکنی منظورم کرم پودر و پنکک و کانسیلر و این چیزاست ، احتیاط بهتره  

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...
ببین دوستم همه چیز در وهله‌ ی اول به پوستت بستگی داره ، اینکه خوب جواب بده با این روش ها یا نه  ...

شما پوستت الان بهتر شده؟ من یکشنبه ساب انجام دادم شنبه میتونم کرم پودر بزنم میخوام برم دانشگاه 🤦‍♀️ 

ناموسا لایک نکن 😐