2777
2789
ببین دوستم همه چیز در وهله‌ ی اول به پوستت بستگی داره ، اینکه خوب جواب بده با این روش ها یا نه  ...

گلم منم جای جوش دارم‌ولی سطحیه عمیق نیست

و کمی پوستم حس میکنم کدر شده بخاطر چربی بالا

بنظرت میکرو برم یا لیزر

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما پوستت الان بهتر شده؟ من یکشنبه ساب انجام دادم شنبه میتونم کرم پودر بزنم میخوام برم دانشگاه 🤦‍♀️ ...

بخوام راستش رو بهت بگم نه ، به هیچ عنوان راضی نیستم

البته سابسیژن دو نوع هستش یکی که فقط جای جوش‌ها رو سوزن میزنن زیرش یکی هم کل پوست رو با یه کانولای بزرگ ساب میدن ، برای من اولی بود

من انواع لیزر میکرونیدلینگ و سابسیژن طی جلسات مختلف انجام دادم الان اگر برگردم عقب تمام اون وقت و هزینه ها رو فقط و فقط برای فیلر انجام میدم ، تنها چیزی که روی پوست من جواب میده فیلر هستش که توی جای جوش ها ژل تزریق می کنن تا یه سال یا چند ماه می مونه و بعد دوباره باید تمدید بشه ، ضمن اینکه صد درصد صاف نمیشه اما بالاخره تا حدی قابل قبوله 

البته این نکته رو یادت باشه جای جوش ها با هم فرق می کنن ، جای جوشی که حالت سوزنی داره با اونی که گودیش پهن‌ تره فرق می کنه و روش های درمانشون هم فرق می کنه

امیدوارم موفق باشی 

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...
گلم منم جای جوش دارم‌ولی سطحیه عمیق نیست و کمی پوستم حس میکنم کدر شده بخاطر چربی بالا بنظرت میکرو ...

دوستم بهتره از یه دکتر کاربلد بپرسی من در حد تجربه ی خودم اطلاعات دارم ، ممکنه خدایی نکرده مشاوره ی اشتباه بهت بدم

موفق باشی

شما پوستت الان بهتر شده؟ من یکشنبه ساب انجام دادم شنبه میتونم کرم پودر بزنم میخوام برم دانشگاه 🤦‍♀️ ...

اگر جای سوزن ها زخم نیست و فقط کبودیش مونده بله میتونی مشکلی نداره

دوستم میرفت سابسیژن دو روز بعدش کرم میزد هیچیشم نشد    (البته اون اشتباه می کرد شما ریسک نکن)

بخوام راستش رو بهت بگم نه ، به هیچ عنوان راضی نیستم البته سابسیژن دو نوع هستش یکی که فقط جای جوش‌ها ...

ببخشید عزیزم جای جوش من سوزنیه یا همون آیس پیک 

دکتر گفته برات پانچ میزنم 

به نظرت جواب میده؟ 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

ببخشید عزیزم جای جوش من سوزنیه یا همون آیس پیک  دکتر گفته برات پانچ میزنم  به نظرت جواب ...

جای جوش سوزنی کمتر خودشو نشون میده نسبت به بقیه جای جوشا ولی خب فیلر و اینا نمیشه براش استفاده کرد

اگر دکتر خوبیه و از کارش مطمئنی به حرفش اعتماد کن

جای جوش سوزنی کمتر خودشو نشون میده نسبت به بقیه جای جوشا ولی خب فیلر و اینا نمیشه براش استفاده کرد ...

نه عزیزم اتفاقا خیلی هم شدید و بد خودش رو نشون میده 

دعا کن خوب شه بدتر نشه خیلی میترسم 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

جای جوش سوزنی کمتر خودشو نشون میده نسبت به بقیه جای جوشا ولی خب فیلر و اینا نمیشه براش استفاده کرد ...

ببخشید من صورتم خیلی پره اما جای جوش دارم به نظرت فیلر بزنم چاقتر از این که هست میشه😕

نشسته ام وسط زندگی صبور ، غمگین ، امیدوار ، خسته و ادامه دهنده و ادامه دهنده...
نه عزیزم اتفاقا خیلی هم شدید و بد خودش رو نشون میده  دعا کن خوب شه بدتر نشه خیلی میترسم& ...

خوب میشه عزیزم نگران نباش 

ببخشید من صورتم خیلی پره اما جای جوش دارم به نظرت فیلر بزنم چاقتر از این که هست میشه😕

نه عزیزم فیلر رو فقط توی جای جوش میزنن به حجم دهی صورت ربطی نداره