2777
2789
عنوان

وزن جنین تو سی و سه هفته و چهار روز

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 83 پست
الهی بمیرم🥺🥺🥺 من سزارین شدم ولی آزاد ، بچمم نارس بود کلا نخواستم طبیعی بیارم کمرم داغون شد

من هرچی التماس کردم بیمارستان که بزارین سزارین بشم هرچی بخواین میدم بهتون گفتن نه ممنوعه.به خاطر امتیاز خودشون به یه عده آدم ظلم میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان هفته های وزن گیریته  احتمال داره برسه ولی زیاد نیست این احتمال  کباب زیاد بخور ...

عزیزم باورکن من کلی خوردم اخرشم۳۶۰۰شد

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
دکتر من میگفت دلستر و بستنی نباید مادرای باردار زیاد بخورن ممکنه قندشون یهو بره بالا لیدی میل هم کا ...

لیدی میل هرکی خورده باد کرده فقط

بچه جاریم فیلمشو میدیدی میگفتی چه تپل

نگو باد بوده 

بعد چندساعت لاغر بود بچه

به نظرم روغن حیوانی و لبنیات طبیعی خوبه

آسپرین هم واسه خونرسانی خوبه وزن بچت خوب میشه البته با تجویز دکتر

هیچی نمیشه من از اول بارداری عاشق دلسترم و میخورم😂 یکم زیادی دکترا احتیاط ب خرج میدن  و البته ...

عزیزم من خواهرم بستنی زیاد میخورد سر سومی دیابت بارداری گرفت اصلا رعایت نمیکرد اتفاقا باید احتیاط ب خرج داد

هفتهد۲۶زدم.

نگران چیزی نباش❤️💗

اینکه دکتر حواسش جمع بوده و استراحت مطلقی یعنی بچت سروقت دنیا میاد

دیدم ک میگم

ولی من هم نادونی خودم هم ناآگاهی دکترم باعث شد ک زود زایمان کنم و هردومون خیلی اذیت بشیم

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
من هرچی التماس کردم بیمارستان که بزارین سزارین بشم هرچی بخواین میدم بهتون گفتن نه ممنوعه.به خاطر امت ...

باید دکترت نامه بده 

من دکترم نامه داده بود برای سزارین ، وگرنه قبل اینکه نامه رو تحویل بدم گفتن سزارین انجام نمی‌دیم

بیمارستان خصوصی هم بود

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
الهی ،استرس خیلی اثر بدی روی بچه و بارداری داره انشاالله الان که دنیااومده رشد خوبی داشته باشه و مام ...

مرسی مهربونم 😍😍😍😘😘😘❤️❤️❤️ الان شده ی پسر شیطون بلا ک از اینور میگیری از اونور درمیره 

۱۶ ماهشه فینگیلی❤️❤️❤️