vahshi76 مدیر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 538 عنوان وزن جنین تو سی و سه هفته و چهار روز | مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 83 پست سلام بچه ها من وزن جنین تو سی و سه هفته و چهار روز دو کیلو و دویست و پنجاه گرم هست بنظرتون تا اخر هفته ی چهل به چهار کیلو یا بالاتر میرسه؟ 1402/02/28 | 17:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اابناز عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 682 الهی بمیرم🥺🥺🥺 من سزارین شدم ولی آزاد ، بچمم نارس بود کلا نخواستم طبیعی بیارم کمرم داغون شد من هرچی التماس کردم بیمارستان که بزارین سزارین بشم هرچی بخواین میدم بهتون گفتن نه ممنوعه.به خاطر امتیاز خودشون به یه عده آدم ظلم میکنن
ma_ne_li عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 7031 نگران نباش اگه آمپول ریه زدی جای نگرانی نداره من ریسک زایمان زودرس نداشتم اینطور شد هفتهد۲۶زدم.
helma5164 عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 924 ببین الان هفته های وزن گیریته احتمال داره برسه ولی زیاد نیست این احتمال کباب زیاد بخور ... عزیزم باورکن من کلی خوردم اخرشم۳۶۰۰شد اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
fatemezahraaaam عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 3955 دکتر من میگفت دلستر و بستنی نباید مادرای باردار زیاد بخورن ممکنه قندشون یهو بره بالا لیدی میل هم کا ... لیدی میل هرکی خورده باد کرده فقطبچه جاریم فیلمشو میدیدی میگفتی چه تپلنگو باد بوده بعد چندساعت لاغر بود بچهبه نظرم روغن حیوانی و لبنیات طبیعی خوبهآسپرین هم واسه خونرسانی خوبه وزن بچت خوب میشه البته با تجویز دکتر
fatemezahraaaam عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 3955 من هرچی التماس کردم بیمارستان که بزارین سزارین بشم هرچی بخواین میدم بهتون گفتن نه ممنوعه.به خاطر امت ... دولتی؟من میخواستم برم دولتیفکرکردم سز میکنن اونجا
nazninpoi عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 11483 هیچی نمیشه من از اول بارداری عاشق دلسترم و میخورم😂 یکم زیادی دکترا احتیاط ب خرج میدن و البته ... عزیزم من خواهرم بستنی زیاد میخورد سر سومی دیابت بارداری گرفت اصلا رعایت نمیکرد اتفاقا باید احتیاط ب خرج داد
اابناز عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 682 دولتی؟ من میخواستم برم دولتی فکرکردم سز میکنن اونجا نه عزیزم خصوصی بود هزینه زایمان طبیعی با اتاق خصوصی شد۱۵تومن
مهربانوووووووو عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 7506 هفتهد۲۶زدم. نگران چیزی نباش❤️💗اینکه دکتر حواسش جمع بوده و استراحت مطلقی یعنی بچت سروقت دنیا میاددیدم ک میگمولی من هم نادونی خودم هم ناآگاهی دکترم باعث شد ک زود زایمان کنم و هردومون خیلی اذیت بشیم دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
fatemezahraaaam عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 3955 نه عزیزم خصوصی بود هزینه زایمان طبیعی با اتاق خصوصی شد۱۵تومن عهچه گرون کدوم شهری مگهحالا ببین سزارین چقده☹
مهربانوووووووو عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 7506 من هرچی التماس کردم بیمارستان که بزارین سزارین بشم هرچی بخواین میدم بهتون گفتن نه ممنوعه.به خاطر امت ... باید دکترت نامه بده من دکترم نامه داده بود برای سزارین ، وگرنه قبل اینکه نامه رو تحویل بدم گفتن سزارین انجام نمیدیمبیمارستان خصوصی هم بود دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
مهربانوووووووو عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 7506 الهی ،استرس خیلی اثر بدی روی بچه و بارداری داره انشاالله الان که دنیااومده رشد خوبی داشته باشه و مام ... مرسی مهربونم 😍😍😍😘😘😘❤️❤️❤️ الان شده ی پسر شیطون بلا ک از اینور میگیری از اونور درمیره ۱۶ ماهشه فینگیلی❤️❤️❤️ دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍