2777
2789
عنوان

وزن جنین تو سی و سه هفته و چهار روز

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 83 پست
چه عجبببببب یکی تایید کرد سزارین رو  تنها کسی ک ب من می‌گفت برو سزارین مامانم بود  اون چ ...

من طرفدار سرسخت سزارینم هیچ وقت حتی به طبیعی فکر هم نمیکنم بدترین انتخاب یه نفر در زندگیش اینه طبیعی بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طرفدار سرسخت سزارینم هیچ وقت حتی به طبیعی فکر هم نمیکنم بدترین انتخاب یه نفر در زندگیش اینه طبیعی ...

👌👌👌👌 من رفتم بهداشت پرونده باز کنم ژنه می‌گفت بزرگترین اشتباه زندگیته بری سز!

ولی ب نظرم کمترین حق ی مادر اینه که خودش نحوه زایمانش رو انتخاب کنه 

این طبیعی اجباری هم مزخرف ترین قانونه ک تو عمرم دیدم

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
چه زودددد چرا زایمان زودرس داشتی

هرکی یچیزی میگه

نمی‌دونم دقیقا

۳۰ هفته بودم ک دکتر گفت بچت پایینه 

رفتم سونو سفالیک شده بود شک کردم زود دنیا بیاد 

کهیر بارداری داشتم ۴ روز قبل زایمان خودش از بین رفت(کهیر بارداری یک هفته قبل یا بعد زایمان خود به خود از بین می‌ره)

ولی بارداری پر از تنش و استرسی داشتم ک مشاوره گفت بخاطر همون زایمان زودرس کردی

کیسه آبم ترکید🥺

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
دستگاه نرفت؟

دستگاه رفت 

۹ روز دستگاه موند با رضایت شخصی آوردمش خونه خودم ازش پرستاری کردم

طاقت نداشتم دیگه ازش رگ بگیرن

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
دستگاه رفت  ۹ روز دستگاه موند با رضایت شخصی آوردمش خونه خودم ازش پرستاری کردم طاقت نداشتم دیگ ...

وای منم استراحت مطلق وتهدید به زایمان زودرسم

دلم نمیخواد بچم زود بیاد وبره دستگاه😭😭😭😭😭

وای منم استراحت مطلق وتهدید به زایمان زودرسم دلم نمیخواد بچم زود بیاد وبره دستگاه😭😭😭😭😭

نگران نباش اگه آمپول ریه زدی جای نگرانی نداره 

من ریسک زایمان زودرس نداشتم اینطور شد

من طبیعی بودم با بی‌حسی کمر بچم ۲۸۵۰بود وقتی دنیا اومد نفس نداشت با احیا نفسش اومد خیلی سخت بود خدا ...

الهی بمیرم🥺🥺🥺

من سزارین شدم ولی آزاد ، بچمم نارس بود کلا نخواستم طبیعی بیارم

کمرم داغون شد

هرکی یچیزی میگه نمی‌دونم دقیقا ۳۰ هفته بودم ک دکتر گفت بچت پایینه  رفتم سونو سفالیک شده بود ...

الهی ،استرس خیلی اثر بدی روی بچه و بارداری داره انشاالله الان که دنیااومده رشد خوبی داشته باشه و مامانشو اذیت نکنه