2777
2789

هرچی میگیرم شماره شو هی میگه فعلا ارتباط مقدور نمیباشد😔

شاید امام رضا هم حوصله منو نداره نه؟وگرنه این شماره شبانه روزیه😔😭

برای گرفتاریم دعا کنید اگه موفق شدم وصل بشم حرم برای همه تون دعا میکنم اگه لایق بودم،🙏😔🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره امام رضا نیستا شماره حرمه شما دو رکعت نماز بخون وصل میشی خواهرم 

اصن ای تسبیح من کوووووو 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

منم چنر روز پیش زدم همین طور بود

حتما میخوان تغییر بدن

امام رضا خیلی مهربونه... ربطی نداره

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

منم چنر روز پیش زدم همین طور بود حتما میخوان تغییر بدن امام رضا خیلی مهربونه... ربطی نداره

میدونم فقط الان خیلی دلم گرفته و قلبم تو سینه م سنگینی می‌کنه دلم میخواست وصل بشم و یه دل سیر گریه کنم و گله و شکایت و دعا و ....تا بلکه یه کم آروم شم