2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی عجیب دیدم 🥲

789 بازدید | 68 پست

من یه حاجتی دارم از امام رضا همش می‌خوام اون حاجتم رو بهم بده بعد دیروز نماز ظهر رو که خوندم یه تسبیح برداشتم صلوات فرستادم گفتم یا امام رضا من دیگه نای ادامه دادن ندارم هااا میشه بیای به خوابم منو آروم کنی؟😭 

بعدش قسمش دادم به روز عاشورا به اون صحرایی امام حسین توش شهید شد گفتم خواهش میکنم بیا منو آروم کن 😭😭 

شب که خوابیدم تو خواب دیدم تو یه جمعی هستیم همه موهاشون باز هست ولی فقط من حجاب دارم ( همیشه حجابم رو رعایت می‌کنم ولی چادر سر نمی‌کنم) 

دیدم یه خانم از آشنا هامون اومد داخل گفت هرکس موهاش بازه باید باید این پارچه هارو بندازه سرش 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

نمی‌دونم شاید به خاطر اینه که با حجابی اون خواب رو دیدی

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفت این پارچه ها از ضریح امام حسین آورده شده 

من که اینو شنیدم زدم زیر گریه گفتم میشه به منم بدین ؟😭 

خانم گفت آخه تو که حجاب داری 

بعد یکی شو بهم داد ولی بقیه اصلا اصلا قبول نکردن که اون پارچه هارو بگیرن و منو مسخره میکردن منم همش گریه می‌کردم 😭

بعد یهو یه ضریح کوچیک جلوم باز شد گفتم این چیه ؟ خانمه گفت این یه تونل هست تا خود قبر امام حسین راه داره 😭 

بیا اینجا زیارت کن 

واااای اونقدر گریه کردم اونقدر گریه کردم که حاجتم اصلا یادم نبود 😭

حس میکنم به خاطر خواهش هایی که از امام رضا داشتم این خواب رو دیدم 😭 

به نظرتون تعبیر این خواب چیه ؟؟؟

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
سلام عزیزم میشه بقیش رو تعریف کنید

گذاشتم عزیزم 

نمی‌دونم شاید به خاطر اینه که با حجابی اون خواب رو دیدی

بقیه شو هم گذاشتم 😭

گفت این پارچه ها از ضریح امام حسین آورده شده  من که اینو شنیدم زدم زیر گریه گفتم میشه به منم ب ...

چ خاب قشنگییییی  چقدر امام رضارو قسمم دادی ک این خابووو دیدی دختر   معطنم حاجتتو میگیری چون پارچه نذری شده رو گرفتی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
گذاشتم عزیزم 

عزیزم خوابت خیلی مبارکه

زیارت حاجت رواییه

به امام حسین متوسل شو

و توی ماه محرم سعی کن اگه میتونی چندتا چادر یا روسری نذر کنی

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
چ خاب قشنگییییی  چقدر امام رضارو قسمم دادی ک این خابووو دیدی دختر   معطنم حاجتتو میگیری چو ...

وااای خیلی بهش التماس کردم 😭

شهریور ماه رفته بودم مشهد اونقدر گریه کردم بازم به روز عاشورا قسمش دادم یهو یه خادم اومد جلو گفت بیا این تربت امام حسین هست 😭 درست لحظه ای که این حرف رو زدم داد‌د 

بعد یه خانم اومد جلو تسبیح رو گذاشتم جلوم گفت بیا بگیر مال تو😭

دیروز با همون تسبیح صلوات فرستادم 😭 

خدا کنه اینجوری باشه کخ تو میگی 

کاش حاجتم رو بده

یعنی دلم رفت ان شاءالله خیر ببینی عزیزم خیلی زیبا بود 

مرسی عزیزم ❤️

یه اتفاق هم تو خود حرم افتاده برام اونم گذاشتم 

عزیزم خوابت خیلی مبارکه زیارت حاجت رواییه به امام حسین متوسل شو و توی ماه محرم سعی کن اگ ...

ایشلا

چشم حتما نذر میکنم

یه اتفاق هم تو حرم افتاده گفتم الان

اونجا نذر کردم که تسبیح بدم به کسایی کخ تو حرم گریه می‌کنن😭

از 31 اردیبهشت که میلاد حضرت معصومه هست تا 10 خرداد که میلاد آقا امام رضا هستش دهه ی کرامت هست

4 خرداد هم میلاد آقا صالح بن موسی امامزاده صالح هست

توی این ایام کار خیر انجام بده

از 31 اردیبهشت که میلاد حضرت معصومه هست تا 10 خرداد که میلاد آقا امام رضا هستش دهه ی کرامت هست 4 ...

چشم حتما این کارو می‌کنم

دستت درد نکنه 😍❤️

چشم حتما این کارو می‌کنم دستت درد نکنه 😍❤️

ان شاءالله معجزه وار به حاجتت میرسی عزیزم

آقا امام رضا که قولش ردخور نداره و به جدشون آقا ابا عبدالله قسمشون دادی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم