2777
2789
عنوان

از شیرگرفتن بچه

60 بازدید | 13 پست

پسرم ۲۲ماهشه میخام از شیربگیرمش لطفاتجربه هاتونو بگین. وقتی از شیر گرفتین چجور بچه رو خوابوندین چون من پسرم تا سینه مو نگیره نمیخوابه چکار کنم؟

پسرم ۱۶ماهشه از دیروز صبح بهش شیر ندادم دیروز حسابی بهش غذادادم کاملا سیر بود اما وابستگی شدید به شیر داشت تامیادسمتم حواسشو پرت میکنم دائم میوه وخوراکی جلوشه اما حسابی کلافم کرده جوری که میگم بیخیال شم دوباره بهش شیربدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا خیلی به شیر وابستس شبا چند بار بیدار میشه

سعی کن از الان شیرشبشو قطع کنی منم چن روزه شیر شبشوقط کردم به کمک همسرم سخته ولی میشه حالا برا شیر روز نمیدونم چیکار کنم

اخه فعلا کوچیکه زوده براش

خیلی شدید وابسته به شیره اصلا غذانمیخوره پسربزرگم همین بوده ۱۸ماهگیش شیروگرفتم شروع کرد غذاخوردن اینم میخوام غذابیاد بعداینکه خسته شدم دائم لباسم بالازده یه قلوپ یه قلوپ شیرمیخوره جایی رفتنی کلافم میکنه از بهداشتم پرسیدم گفتن موردی نداره ازش بگیرم

وای منم بعضی وقتا میگم بیخیال قضیه شم 

ببین خوروکی ومیوه تنقلات اینا زیاد داشتع باش که خودشو سرگرم کنه من الان کلی خوراکی داشتم تموم شد باز عصری باید بگیرم اخه نمیخوره فقط باهاشون بازی میکنه منم میزارم جلوش که سرگرم شه کل دیشبو من نشسته بودم اون توبغلم بود الانم میاد بهم‌میچسبه سیر باشه اذیت کردناش کمتره.

من که شوهرم از دوسه روزی نیس خودم تنهام فک کنم روانی شم

ببین خوروکی ومیوه تنقلات اینا زیاد داشتع باش که خودشو سرگرم کنه من الان کلی خوراکی داشتم تموم شد باز ...

آخه ماشالله شکموم هست دم به دقیقه میگه نم نم خوراکی میخوره بیشتر برا وقت خوابیدنشه که مشکل دارم چجوری بخوابونمش 

آخه ماشالله شکموم هست دم به دقیقه میگه نم نم خوراکی میخوره بیشتر برا وقت خوابیدنشه که مشکل دارم چجور ...

کل دیشبوتوبغلم بوده درحد۳یا۴ساعت خوابیده امروزم که هنوز نخوابیده خدا امشبو بخیر بگذرونه دیگه براش عادی میشه.

خدابهت کمک کنه امیدوارم خیلی راحت ازش بگیری.

فقط عزیزمن سینه هام پرشیرشده وسفت هس شمامیدونین چیکار کنم از دردش کم شه

کل دیشبوتوبغلم بوده درحد۳یا۴ساعت خوابیده امروزم که هنوز نخوابیده خدا امشبو بخیر بگذرونه دیگه براش عا ...

ممنون  قشنگم همچنین خودتم. راستش من خیلی شیر ندارم  نمیدونم عزیزم