2777
2789
عنوان

واکنش ب گوشی پنهان همسر

1188 بازدید | 86 پست

خانوما پارسال شوهرم با ی خانمی دوست بود ک قرار و‌حتی رابطه ام‌داشتن.بعد من فهمیدم رابطشو قط کرد.الان دوباره دیدم ی گوشی پنهان کرده تو محل کارش داره.خیلی حالم بده اصلا نمیدونم باید چ واکنشی نشون بدم😭😭😭😭😭فقط نیاین بگین طلاق چون اصلا شرایطشو ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر شرایط طلاق نداری ناچارا باید باهاش کناربیایی

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

عزیز وقتی شرایطشو نداری سعی کن کنکاش نکنی برا روحیه خودت بهتره.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
عزیز وقتی شرایطشو نداری سعی کن کنکاش نکنی برا روحیه خودت بهتره.

و اصلا بروی خودت نیار چون وقتی بفهمه شما میدونی و اقدامی نمیکنی و سرجات موندی بدتر میکنه و روش باز تر میشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

خیلی خیلی خیلی غیر قابل تحمله چرا ما زنا دستمون تو جیب خودمون نیست که راحت جدا شیم از همچین حیونای قدر نشناسی

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی