2777
2789
عنوان

خانوما ی راهنمایی میخواستم برا بچم

105 بازدید | 27 پست

یک هفته هست سرما خورده اولش با تب شروع شد دکتر گفت گلوش التهاب داره بهش استامینوفن ازیترومایسین و پلارژین داد دیدم بهتر مشد تازه صداشم گرفت و خلطی شد و سینش خس خس میکرد دو روز پیش دو باره بردم ی دکتر دیگه بود شربت سیتریزین داده براش 

دادم بهش بهتر شد خس خس نداره 

اشکال نداره بدم اخه مال بزرگسالان ک ننوشته کودکان از این بزرگاس 

اسپری هم داده برا اونایی ک اسم دارن شبیه اوناست چکارکنم 

راهنماییم کنین

بچم ۵۵ روزشه

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی دکتر گفته همونو انجام بده.سیتریزین واسه حساسیته . اسپری هم بزن ضدعفونی میکنه مجاری تنفس رو . من واسه بچه هام زیاد زدم عوارض نداره فک کنم سدیم کلرید بود اسمش

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
هر چی دکتر گفته همونو انجام بده.سیتریزین واسه حساسیته . اسپری هم بزن ضدعفونی میکنه مجاری تنفس رو . م ...

ن از این ابیا داده ک برا اسم هست 

هر چی دکتر گفته همونو انجام بده.سیتریزین واسه حساسیته . اسپری هم بزن ضدعفونی میکنه مجاری تنفس رو . م ...

انجام دادم خداروشکر بهتره البته از وقتی سیتریزین دادم بهتر شد 

چون مال بزرگا هستش ضرر نداره؟

دکتر از ما بهتر میدونه دیگه.

میترسم قط کنم باز برگرده

نکنه بچم آلرژی داره 

آخه ۵ روز ازیترومایسین دادم خوب نشد دوباره ک دادم برام سیتریزین داد همون شبش خداروشکر بهتر شد

انجام دادم خداروشکر بهتره البته از وقتی سیتریزین دادم بهتر شد  چون مال بزرگا هستش ضرر نداره؟

الان ک بهتره نده دیگه. منم ب بچه هام سیتریزین دادم خطری نداره طبق تجویز پزشک بده فقط. فصل بهاره حساسیت کرده بچه نگران نباش خوب میشه 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
الان ک بهتره نده دیگه. منم ب بچه هام سیتریزین دادم خطری نداره طبق تجویز پزشک بده فقط. فصل بهاره حساس ...

اخه هنوز دوماهش نشده 

مال شمام برا بزرگسالان بود داروش