2777
2789
عنوان

بچم همه چیو پرت میکنه 😭😭😭

1023 بازدید | 33 پست

خیلی بچه ی آرومی بود از وقتی شروع کرم از جیش بگیرمش این بچه عصبی شد 😭

دو سالو نیمشه و من تازه یکماهه شروع کردم ب گرفتن از مای بیبی ولی همکاری نمیکنه و منم بیشتر وقتا مای بیبی میکنمش.

تو این یه ماهه تبدیل ب ی بچه وحشی شده..همههههههه چیو پرت میکنه..سرو صورتمو چنگ میندازه..تا حالا همیشه از بچه های دیگ کتک میخورد ولی الان حتی بزرگتر از خودشم میزنع..

امروز چنتا ظرف شکونده ک یکیش گرونترین دکوری خونم بود..

تا حالا همیشه یا بی توجهی میکردم موقع پرت کردن یا هواسشو پرت میکردم ولی امروز دیگ خیلی عصبیم کرد چندبار تهدیدش کردم و دیدم همچنان داره همه چیو پرت میکنه و میشکونه انداختمش تو اتاق تاریک و درو بستم..چند ثانیه بعد باز کردم..ولی بعد از اون زد دکوریمو شکوند و منم بخدا برای اولین بار با سیلی زدم تو صورتش و چنتا ام با سیلی زدم پشتش..و البته همراه با چاشنی فشار دادن دست و پاش و صورتش...بخدا چند ثانیه بعدش انقدر گریه کردم بخاطر اینکه زدمش..تاحالا اصلااااا همیچینکاری نکرده بودم بدجوور عذاب وجدان دارم..دوس دارم خودمو بکشم..

راستی بچه ی خیلی باهوشیه و خیلی زود ب حرف افتاد و کلی شعر و بازی فکری بلده و از یکسالگی تا بیست میشماره.

تا چهار سالگی پرت میکنه خیلی وقت بابد دکوریا رو جمع میکردی 

شرایط امنیت و آرامش‌ رو فراهم کن و بذار راحت خراب کاری کنه 

ب نظرت تو زدن زیاده روی نکردی!! اتاق تاریک  و .... 

هر چی وسیله قیمتی جمع کن بچه فقط به بار بچه ست دیگ بچه نمیشه به عمر وقت برای دکوری چیدن داری

وفتی میزنی وقتی عصبانی میشی بدجور 

دیگ چلوش گریه نکن و ابراز پشیمونی نکن 

یه مامان کافی 

اقتدار داره 

خودتو ریر سوال نبر

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین سنش همینه من تاسه سالگی خونم عینه مسجد خالی بود از بس میرفت سرشون

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
تا چهار سالگی پرت میکنه خیلی وقت بابد دکوریا رو جمع میکردی 

دکوریا جمع بود تازه قبل از عید گذاشته بودمشون ک کاش نمیزاشتم...اخه این پرت کردنا ناراحتم میکنه..چیکار کنم ترک کنه؟؟

منی ک تو بدترین شرایط خودمو کنترل کردم نزنمش امروز بدجور زدم😭😭😭

بیخیال هنوز کوچیکه نمیتونه خب

تو که میگی باهوشه چرا میزنی بچه رو

چرا میندازی تو اتاق تاریک بچه دو ساله رو 

خوبه فوبیا مکان های تنگ و تاریک رو داشته باشه؟نکن لطفا

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

به نظرم فعلا آمادگیشو نداره، پروژه پوشک رو کنسل کن. و بچه رو توی اتاق تاریک ننداز. مگه میخوای بترسونیش؟ 

این سن سن لجبازیه. وقتی به شکستن ظرفت عکس العمل نشون میدی اون خوشش میاد بیشتر میشکنه، ظرفا و دکوریاتو جمع کن 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم اگر میبینی این همه فشار روی هردوتاتونه کنسل کن بزار برای بعدا از پوشک گرفتن و الان سنش خیلی کم ...

مرسی عزیزم حتما میخونم..اره اتفاقا بخاطر همینکه عصبی تر نشه بهش اصلا گیر نمیدمو وقتی میبینم همکاری نمیکنه مای بیبی میکنمش

دکوریا جمع بود تازه قبل از عید گذاشته بودمشون ک کاش نمیزاشتم...اخه این پرت کردنا ناراحتم میکنه..چیکا ...

میخوای ترک کنه به هیچ عنوان عکس العمل نشون نده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اگر همکاری نمیکنه یه مدت ولش کن این قضیه خیلی صبوری می خواد یا از یه مشاور کمک بگیر اصلا اصلا نباید عصبی بشی بعد عزیزم هر چی دکوری هست جمع کن منم بچه دارم دیگه تقریبا خونم عین مسجد میمونه هیچی نداره تا یکم بزرگ شن بعد دوباره بچین 

تا چهار سالگی پرت میکنه خیلی وقت بابد دکوریا رو جمع میکردی  شرایط امنیت و آرامش‌ رو فراهم ک ...

وای دوس دارم الان یکی منو بگیره انقد بزنه همه جام کبود شه..بخدا من میمیرم از عذاب وجدان باید ی بلایی سر خودم بیارم تا وجدانم راحت شه

چه فایده داره گریه و عذاب وجدان یک ذره هم از لطمه روحی که به بچتون وارد میکنید کم نمیکنه فقط خودتونو بزارید جای اون بچه که چقدر کوچولو هستید و یک ادم گنده چند برابر خودتون اوتطوری کتکتون بزنه چثدر میترسید و اسیب میبینید به همین فقط فکر کنید انشالله رفتارتون و اصلاح میکنید 

وفتی میزنی وقتی عصبانی میشی بدجور  دیگ چلوش گریه نکن و ابراز پشیمونی نکن  یه مامان ...

من خیلی ضعیف شدم انقدررر از همه جا فشار رومه ک نگوو...بعدش گریه کردمو اونجاش داغون شدم ک بچم اومد بغلم کردو گفت مامان ببخشید من بچه ام😭😭ینی این بچه انقدر فهمیدست..کاش من امشب بخوابم دیگ فردا بیدار نشم ..کاش فردا این موقع تو قبر باشم