از زنای خوشکل حرف میزنه؟ من کلا خانواده شوهرم خودشون قیافه ندارن اما ب شدت ظاهرپسندن منم زشت نیستم همه میگن از شوهرم سرترم حالا مادرشوهرم همسایمونه شوهرم هرشب میره اونجا برادر شوهر کوچیکمم مجرده الان شوهرم میگفت نمیدونم دوست فلانی زن گرفته محشر اینقد زیباست و... یا هرکی اینجا زن میگیره مادر شوهرم میاد پیش شوهرم تعریف میکنه زنش خوشکله نمیدونم چرا اعصابم بهم میریزه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جلو پدرشوهرت بشین از دستپخت و خانومی زنای همسن مادرشوهرت تعریف کن🤣🤣نه شوخی کردم جلوش بگو مامان جون این حرفایی که میزنین چه جذابیتی برای همسر جان من داره مگه شوهر من هیزه که براش قشنگی بقیه زنا مهم باشه خودش یه زن خوشگل داره دیگه به شوخی و خنده بگو اینجوری شوهرت خودش به اون حرفا توجهی نمیکنه
...حق داری. ادمای کم شعوری هستن. و شعور ندارن که نباید مرد از زیبایی زنای دیگه جلو خانمش بگه. مادر شوهرتم احمقه که این حرفای خاله زنکی رو برا شوهرت تعریف می کنه... ببخشیدا عقل ندارن...شما هم یه تذکر به شوهرت بده اگر ناراحت شد بگو خب پس منم از مردای دیگه جلوت تعریف می کنم ببینم چه حالی داره تعریف کردن از زن غریبه مردم جلو زنت...من یه بار سوهرم از زنای تو فیلما گفت منم گفتم خیلی زشته مرد متاهل از زن غریبه اجنبی جلو زنش تعریف کنه. دیگه هیچوقت تکرار نکرد.