2777
2789

طرف بچه داره شوهر داره 

رفته با یکی پولدارتر ریخته رو هم

حالا ک پسره قالش گذاشته و پولاشو کشیده بالا

اومده استوری گذاشته که اون پسر که به زن شوهردار نظر داره آدم کثیفیه.

بششششششرررر 

تو چقدر پروووووویی آخه

تو که به شوهرت خیانت کردی

تو که متاهل بودی 

و رفتی دنبال پسر مردم 

تو الان باید تو هزارتا سوراخ قایم بشی از خجالت

میای استوری میذاری ننه من غریبم در میاری؟

مردم این بلاگرای دو زاری رو شما بزرگ کردین

هر اسکلی از راه برسه و پیج بزنه رو چرا فالو می کنید آخه

بزنید بلاکشون کنید. باور کنید هیچ اتفاقی نمی افته. کسی بلاگره که واقعا در حوزه ی تخصص خودش بتونه چیزی به مهارت های زندگیتون اضافه کنه. کاش آگاهانه فالوینگاتونو انتخاب کنیم.

خدایا به کجا داریم می ریم…

خداروشکر اینستا ندارم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون خودم برررررم ک  هیچی ندارم  جز  ایتا   ک هیییچ احدی  هم  دنبال نمیکنم   جز خدا  بوس ب کله خودم  

ادم باید اشششکوووول  باشه  تو مجازی   اینار دنبال کنه و  وقتشو براشون   ب  فنا  بده 

الهامو میگی؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
منم تو اخبار دیدمچون به ندرت میرم اینستااین ابله ها رو هم فالو ندارم

اخبار نشون داد؟!!واووووو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

قربون خودم برررررم ک هیچی ندارم جز ایتا ک هیییچ احدی هم دنبال نمیکنم جز خدا بوس ب کله خودم ...

اینا همه اش به خاطر عدم فرهنگ سازی و آموزشه

ولی با عزت نفس آدم هم در ارتباطه